Daarom TONES.BE:

  • Eigen technische dienst.
  • Snelle respons tijdens de werkuren.
  • Service op jouw maat.
Toch nog een vraag? 015 76 80 90
Wij zijn gesloten

Heist-op-den-Berg

gesloten

Herentals

gesloten

Gent (Sint-Martens-Latem)

gesloten

Mechelen

gesloten

Toch nog een vraag? 015 76 80 90
  • IT bedrijf IT IT problemen IT infrastructuur
  • IT bedrijf IT IT problemen IT infrastructuur

Daarom kies jij voor TonesPro

IT bedrijf IT IT problemen IT infrastructuur
Wij bieden een excellente IT service op maat.
Meer dan 15 jaar ervaring in hardware.
Service op afstand of bij jou ter plaatse.
Certified Microsoft, Meraki, AlloCloud Partner.

Daarom kies jij voor TonesPro

IT bedrijf IT IT problemen IT infrastructuur
Wij bieden een excellente IT service op maat.
Meer dan 15 jaar ervaring in hardware.
Service op afstand of bij jou ter plaatse.
Certified Microsoft, Meraki, AlloCloud Partner.

IT bedrijf

Wanneer je zelf weinig ervaring hebt met IT is het beter om een IT bedrijf te vinden dat je volledig kan vertrouwen en dat kijkt naar jouw specifieke noden. TonesPro wil jou hier graag bij begeleiden. Heeft jouw zaak nood aan een team van IT specialisten die jou kunnen helpen met al jouw IT problemen? Wij zorgen voor een volledig pakket aan IT solutions binnen jouw bedrijf.

 

TonesPro als IT bedrijf

Bij TonesPro kijken we verder dan de behoeften van onze klanten. We vervullen jouw wensen, en gaan zelfs verder dan dit. We bieden een volledige IT problem solving service aan voor KMO’s en zelfstandigen. Wil jij voor jouw zaak een IT bedrijf dat zorgt voor de volledige IT infrastructuur? Wij zijn er voor jou. We beseffen dat onze klanten een behoefte hebben, maar dat wij jou hierin moeten begeleiden. Zo wil jij misschien graag een nieuwe telefooncentrale aansluiten in jouw firma, maar kan jouw netwerk dit eigenlijk niet aan. TonesPro is hier eerlijk over en wil jou niet twee keer op kosten jagen. We zoeken samen naar een geschikte oplossing en we zorgen ervoor dat jouw IT structuur op punt staat. Bovendien zorgen we er als IT bedrijf voor dat we er steeds voor jou zijn. De recensies van onze bestaande klanten spreken dan ook boekdelen.

 

De troeven van ons IT bedrijf

Heb jij IT problemen? De service van ons IT bedrijf zorgt ervoor dat we deze problemen zo snel mogelijk opgelost krijgen. Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding op maat van jouw bedrijf. TonesPro streeft ernaar alle IT problemen op te lossen binnen de 24u. Je kan op elk moment van de dag bij ons terecht. Bovendien bieden we als IT bedrijf diverse IT solutions aan voor jouw KMO. We zorgen voor een totaaloplossing zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de IT infrastructuur van je bedrijf. Daarnaast staat TonesPro voor een menselijke back up én een back up van jouw bestanden en documenten. Ons IT bedrijf is steeds bereikbaar en helpt je graag verder bij het geven van IT advies. Zelfs wanneer we op vakantie zijn, zijn er mensen aanwezig die jouw bedrijf uit de nood kunnen helpen. Jouw bestanden worden opgeslagen in de Cloud en kunnen nooit verloren gaan bij eventuele problemen.

 

TonesPro, hét IT bedrijf voor jouw zaak

Ben jij op zoek naar een IT bedrijf dat instaat voor jouw volledige IT infrastructuur? Een IT bedrijf dat ervoor zorgt dat je steeds de begeleiding en ondersteuning krijgt die jij en je zaak nodig hebben? Zoek niet verder, TonesPro helpt je graag. Contacteer ons om meer informatie te krijgen over onze IT totaalpakketten. Samen zoeken we de gepaste IT solution voor jouw onderneming.

Ontdek onze winkels

We helpen deze ondernemingen

OK