Daarom TONES.BE:

  • Eigen technische dienst.
  • Snelle respons tijdens de werkuren.
  • Service op jouw maat.
Toch nog een vraag? 015 76 80 90
Wij zijn gesloten

Heist-op-den-Berg

gesloten

Herentals

gesloten

Gent (Sint-Martens-Latem)

gesloten

Mechelen

gesloten

Toch nog een vraag? 015 76 80 90
  • Hardware Hardware kopen IT computers
  • Hardware Hardware kopen IT computers

Daarom kies jij voor TonesPro

Hardware Hardware kopen IT computers
Wij bieden een excellente IT service op maat.
Meer dan 15 jaar ervaring in hardware.
Service op afstand of bij jou ter plaatse.
Certified Microsoft, Meraki, AlloCloud Partner.

Daarom kies jij voor TonesPro

Hardware Hardware kopen IT computers
Wij bieden een excellente IT service op maat.
Meer dan 15 jaar ervaring in hardware.
Service op afstand of bij jou ter plaatse.
Certified Microsoft, Meraki, AlloCloud Partner.

Hardware

Wil jij nieuwe toestellen aankopen voor jouw bedrijf? Vandaag de dag is IT niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Zonder de nodige hardware kunnen de meeste taken niet uitgevoerd worden. Van het schrijven van teksten tot het bewerken van foto’s, voor de meest uiteenlopende jobs zijn er computers, workstations en/of laptops nodig.

 

Hulp bij de aankoop van hardware

Hardware kopen is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn verschillende mogelijkheden waardoor je zelf niet altijd weet wat de beste optie is. Ben jij of zijn je werknemers vaak op de baan? Een laptop is de perfecte oplossing. We monteren een maximum aan laptops met een SSD waardoor je sneller kan surfen en er dus ook meer werk verzet kan worden. Blijft je team ter plaatse? Kies dan voor een computer of een workstation. TonesPro is gespecialiseerd in high end pc’s.

Door alleen computers samen te stellen met A-merken kunnen wij een pc creëren die perfect past bij de behoeften van jouw team. Zo krijg jij voor de juiste prijs de computers die bij jouw bedrijf passen. Werken je werknemers met zware software? Met speciale grafische kaarten, een zwaardere processor en meer RAM-geheugen zal het workstation zijn job goed uitvoeren.

Hardware op maat

Bij TonesPro kiezen we ervoor zoveel mogelijk hardware op maat te maken. Zo ben je zeker dat al je werknemers een pc krijgen die volledig afgestemd is op hun noden. Veel van onze IT partners op de markt zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van hardware. TonesPro wil zich hierin onderscheiden en biedt daarom alles op maat aan. Zo tonen wij dat we rekening houden met de behoeftes van onze klanten. Bovendien betaal jij zo alleen voor de specificaties die jouw werknemers nodig hebben.

Hardware kopen is niet altijd even gemakkelijk.

Diensten bij jouw hardware

Als bedrijf is het nodig om altijd en overal bereikbaar te zijn. Hierdoor is IT de laatste jaren een belangrijk element geworden. Door de digitale transformatie van het bedrijfsleven is het belangrijk dat de IT infrastructuur en hardware up-to-date blijven zodat jij je volledig kan concentreren op jouw specialiteiten. Om hiervoor te zorgen, heeft TonesPro het MSP programma in het leven geroepen. Hierbij nemen wij op een deskundige manier al je zorgen op IT niveau weg en zorgen ervoor dat jouw bedrijf de IT service krijgt die het nodig heeft.

 

TonesPro voor al jouw hardware

Heb je vragen over onze hardware? Wil je meer informatie over het MSP programma? De experts van TonesPro willen je graag verder helpen. Je kan ons bereiken via e-mail, telefoon of kom gewoon een keertje langs in één van onze belevingswinkels.

Ontdek onze winkels

We helpen deze ondernemingen

OK