NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn open

Heist-op-den-Berg

open

Mechelen

open

Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
  • Computer kopen Computer pc computer op maat
  • Computer kopen Computer pc computer op maat
  • Computer kopen Computer pc computer op maat

Computer kopen: aandachtspunten

Wil jij al een tijdje een computer kopen? Besef je dat er verschillende zaken waarmee je rekening moet houden en zie je door het bos de bomen niet meer? Bij Tones.be helpen we je graag verder. We zetten enkele praktische tips op een rijtje die jou zullen helpen bij de aanschaf van een nieuwe pc. Zo surf of Facebook je binnen de kortste keren hypersnel.

Waarmee rekening houden bij een computer kopen?

Wanneer je een computer wil kopen, moet je jezelf heel wat vragen stellen. Waarvoor en hoe vaak ga jij een pc gebruiken? Waar komt het systeem te staan? Moet er hierbij rekening gehouden worden met het geluidsniveau van de desktop? Voor welke tijdsperiode wil je een computer kopen? Zoals je kan lezen, zijn er verschillende zaken waarmee je rekening moet houden. Het is in de eerste plaats echt belangrijk wat je met de pc gaat doen en hoe vaak. Wil jij een huis-tuin-en-keuken-computer kopen waarmee je kan surfen, Facebook kan checken en een filmpje op kunt kijken? Samen met ongeveer 80% van de bevolking val jij in deze categorie. Je kiest in dit geval voor een Intel®Core™ i3 zonder afzonderlijke grafische kaart. Je zal het gevoel hebben dat alles heel snel werkt en dat je systeem vlot functioneert. Wil jij een computer kopen waarop je af en toe foto’s en filmpjes kan bewerken? Kies dan voor een gezinscomputer met minimum een Intel®Core™ i5 oplossing.

Wil jij al een tijdje een computer kopen?
Het is the best of both worlds want kinderen kunnen hierop gamen en ouders kunnen hun basis Photoshop-skills verbeteren. Ben jij semiprofessioneel of zelfs professioneel bezig met fotobewerking? Kies voor een pc met Intel®Core™ i7. Uiteraard kan je niet enkel kiezen uit Intel® processoren, maar heb je ook een ruime keuze in AMD FX® processoren.
Wij beseffen dat een computer kopen niet altijd even gemakkelijk is en weten door onze jarenlange ervaring waarop we moeten letten.

Jouw computer kopen op maat

Door te kijken naar jouw specifieke wensen kan een computer op maat worden samengesteld. Je houdt hiervoor al je vragen in het achterhoofd. Vraag jezelf bovendien af waaraan je belang hecht. Moet de computer er mooi uitzien of zijn het toch de specificaties die voor jou de doorslag geven? Je moet onder andere kijken naar design, geluidsproductie, afmetingen en ook de uitbreidingsmogelijkheden als je er langere periode mee wil werken. Ook het scherm moet de nodige aandacht krijgen aangezien het toch wel enkele jaren mee moet gaan. Bovendien moet je ook denken aan de software die erop geïnstalleerd moet worden. Wanneer jij rekening houdt met al deze zaken, kan jij jouw perfecte computer kopen.

Een computer kopen bij Tones.be

Zie je het na het lezen van deze tekst niet meer zitten om zelf een computer in elkaar te steken? Tones.be helpt je graag bij de aankoop van een pc. Wij beseffen dat een computer kopen niet altijd even gemakkelijk is en weten door onze jarenlange ervaring waarop we moeten letten. Kom voor meer informatie of tips zeker eens langs in één van onze belevingswinkels.

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK