NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn open

Heist-op-den-Berg

open

Mechelen

open

Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
  • game pc ideale game pc pc game pc op maat
  • game pc ideale game pc pc game pc op maat
  • game pc ideale game pc pc game pc op maat

Jouw ideale game pc

Ben jij een fervente gamer? Droom jij al jaren van een gepersonaliseerde game pc? Voordat je begint aan het samenstellen van zo’n desktop moet je jezelf afvragen wat je met het toestel gaat doen. Welk spel ga je spelen? Wat zijn jouw favoriete games? Speel jij graag op hoge resolutie? Al deze vragen zorgen ervoor dat jij voorbereid begint aan de opbouw van jouw ideale game pc. We geven je graag wat tips waarmee je rekening moet houden.

Specificaties van jouw game pc

Bij het samenstellen van een game pc zijn er verschillende zaken waarmee je rekening moet houden. Speel je op een enkel scherm of meerdere schermen? Bij twee schermen zal je een grotere resolutie nodig hebben. Ben jij een MOBA-speler? Speel je vooral Dota 2 of League of Legends? Dan moet jouw game pc niet zo zwaar zijn. Speel je eerder FPS-games? Een zwaardere grafische kaart is aan te raden. Voor het spelen van RTS games moet je desktop meer kracht in de processor bezitten. Daarnaast zijn er nog de simulator games waarvoor je een sterke processor en grafische kaart zal nodig hebben. Deze games zijn namelijk heel krachtig en hebben dit nodig om zonder lag gespeeld te worden. Je merkt het al, voor elke tak in de game wereld heb je een ander type pc nodig. Speel jij het liefst op hoge resolutie? Mogen alle games op ultra staan?

Bij het samenstellen van een game pc zijn er verschillende zaken waarmee je rekening moet houden.
Bij deze settings liggen de performance- en resolutiewaarden veel hoger waardoor de pc veel krachtiger moet zijn. Door jezelf al deze vragen te stellen, kan je beginnen aan de samenstelling van jouw game pc.
De laatste jaren zijn de looks van een game pc veel belangrijker geworden.

Looks van jouw game pc

De laatste jaren zijn de looks van een game pc veel belangrijker geworden. Ga jij regelmatig naar een LAN-party? Dan wil jij sowieso dat jouw pc opvalt tussen de anderen. Qua looks kan je een game pc volledig naar jouw stijl customizen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan je niet alleen jouw moederbord een strakke kleur geven, maar ook de fans en het keyboard kunnen hierop afgestemd worden. Het volledige plaatje moet kloppen en de computer moet het oog ook wat kunnen bieden.

 

Tones.be, de partner voor jouw ideale game pc

Bij Tones.be vertrekken we vanuit jouw verwachtingen.
 We stellen een offerte op voor een game pc op maat. Het budget kan natuurlijk achteraf nog aangepast worden. We streven ernaar om alles perfect te hebben; zowel de specificaties van de computer als de looks. Onze techniekers bouwen elke game pc alsof het hun eigen pc zou zijn waar ze zelf games op gaan spelen. Heb je wat extra raad nodig? Tones.be helpt je verder! Kom zeker langs in één van onze belevingswinkels.

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK