NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn open

Heist-op-den-Berg

open

Mechelen

open

Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
  • pc Game pc laptop game laptop
  • pc Game pc laptop game laptop
  • pc Game pc laptop game laptop

Game pc of game laptop

Sta jij op punt om een game pc te kopen? Voordat je je afvraagt of je een game pc of een game laptop wil kopen, moet je kijken naar enkele criteria. De twee belangrijkste zijn het spel en budget. Stel jezelf de vraag welk spel je wil spelen en welk budget je aan je computer wil geven. Vooral het spel is cruciaal om te weten voor welke optie je het best kiest. Tones.be geeft je graag wat tips om de beslissing tussen beide gemakkelijker te maken.

De troeven van een game pc

Een game pc kan je volledig customisen en afstemmen naar jouw wensen. Bovendien kan er rekening gehouden worden met je budget aangezien je bepaalde onderdelen kan personaliseren. Zo moet je niet noodzakelijk voor de duurste fans kiezen. Qua look and feel is een desktop veel leuker dan een laptop. Wil jij graag opvallen op de volgende LAN-party? Enkele lichtjes op jouw computer en je staat vast in de kijker! Hoewel looks belangrijk zijn, zijn het vooral de andere pluspunten die de doorslag geven. Zo is een game pc overclockbaar en kan hij high end blijven. Daarnaast blijf je upgrade mogelijkheden hebben. Zo kan je binnen enkele jaren gewoon een nieuwe grafische kaart plaatsen of zelfs eentje bijsteken. Bij Tones.be spelen we graag in op het evolueren van de games en zorgen we ervoor dat jouw desktop verscheidene jaren mee kan.

Voordat je je afvraagt of je een game pc of een game laptop wil kopen, moet je kijken naar enkele criteria.

Kiezen voor een game laptop

Vind jij mobiliteit erg belangrijk? Zit jij op kot en zoek je een manier om te blijven gamen? Een game laptop is dé oplossing voor jou. Zo’n game laptop biedt een goed alternatief waar je kan genieten van een vrij goede performance rate voor de huidige games en waarbij je niet steeds je game pc moet verplaatsen. Laptops zijn de laatste jaren in de opmars. Tegenover vroeger zijn ze grafisch veel krachtiger, maar een laptop kan niet overclocked worden. Helaas heeft een game laptop wat meer nadelen dan een game pc. Zo kan een laptop niet op maat gemaakt worden naar gelang van het spel.

Een game laptop is dé oplossing voor jou.

Bovendien zal een pc veel langer meegaan dan een laptop. We kunnen zelfs zeggen dat een desktop ongeveer het dubbele van de levensduur haalt. Daarnaast is ook het kostenplaatje om een game laptop te herstellen veel groter dan bij een computer.

Jouw game pc op maat laten maken bij Tones.be

Heb je interesse om jouw eigen game pc te laten ontwerpen? Tones.be zorgt ervoor dat jouw desktop klaar is voor de komende game jaren en steeds geüpgraded kan worden met de nieuwste snufjes. Jouw game pc wordt gemaakt met A-merken van onderdelen. Hierdoor onderscheiden we ons op de markt en stap jij buiten met een game pc aangepast aan jouw profiel! Kom zeker eens langs in onze winkels. We helpen je graag verder.

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK