NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn open

Heist-op-den-Berg

open

Mechelen

open

Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
  • tablet gaming tablet tablet uitzoeken Android tablets
  • tablet gaming tablet tablet uitzoeken Android tablets
  • tablet gaming tablet tablet uitzoeken Android tablets

Is een gaming tablet interessant?

Van games tot apps, van tekstverwerking tot het onderhouden van social media kanalen, met een tablet heb je veel mogelijkheden. Wil jij een tablet waar je ook games op kan spelen? De Nvidia Shield™ is de eerste gaming tablet op de markt. Hij heeft alle specificaties van een gewone tablet, maar heeft als extra feature de optie om er games op te spelen.

Gaming tablet uitzoeken

Op alle Android tablets kan je applicaties downloaden en dus ook spelletjes spelen. Deze basisgames kunnen bovendien op een smartphone gespeeld worden en vragen weinig ondersteunende kracht van het toestel waarop je ze downloadt. Een gaming tablet gaat verder en staat je toe om grafisch veeleisende pc games erop te spelen. Zo kan je via je tablet niet alleen films naar je tv streamen, maar ook pc games in Full HD spelen. Het is hierbij geen overbodige luxe om een goede wireless netwerkverbinding te hebben die tot stand wordt gebracht via een Dual Band router. Wil je op vakantie ook gamen? Met een gaming tablet is dit perfect mogelijk. Het enige wat je moet doen, is je pc laten opstaan zodat ze vanop afstand met elkaar kunnen synchroniseren.

Een gaming tablet gaat verder en staat je toe om grafisch veeleisende pc games erop te spelen.

De gaming tablet als medium

Staat je high end pc boven op je kamer, maar wil je beneden in de woonkamer je games streamen op televisie? Een gaming tablet kan dienen als medium. Samen met een mini-HDMI kabel verbind je de tablet met je tv waardoor je de ultieme gaming ervaring op breedbeeld kan beleven. De computer maakt de berekeningen die je nodig hebt en stuurt het beeld door naar de tablet.

Een gaming tablet gaat verder en staat je toe om grafisch veeleisende pc games erop te spelen.

Met een Shield™ Controller erbij beleef je games alsof je in de fantasiewereld aanwezig bent. Dankzij GameStream kan je al de games die je op je pc hebt staan, streamen op je tablet. Daarnaast heb je via Geforce® Now heb je toegang tot een hele resem toptitels die je via de Cloud op je tablet kan steamen.

Tones.be voor jouw gaming tablet

Bij Tones.be zien we een gaming tablet als een middel waarmee je jouw huidige games kan doorsturen en op televisie kan spelen. Het is in onze ogen een andere manier om te gamen, maar zeker geen vervanger van een gaming pc. Daardoor kan het toestel zeker een aanwinst zijn om je game experience te verbeteren. Heb je vragen? Wil je hulp bij de aanschaf van jouw nieuwe gaming tablet? Breng ons een bezoekje of contacteer ons.

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK