NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn gesloten

Heist-op-den-Berg

gesloten

Mechelen

gesloten

Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
  • bedrijfsprinter bedrijfsprinter kopen printer gelprinters
  • bedrijfsprinter bedrijfsprinter kopen printer gelprinters
  • bedrijfsprinter bedrijfsprinter kopen printer gelprinters

Een bedrijfsprinter kopen

Van contracten tot flyers, van foto’s voor klanten tot administratie, vandaag de dag word je geconfronteerd met een hele papierhoop die je bovendien moet kunnen printen om aan je klassement toe te voegen. Om rekening te houden met zowel kosten als met het milieu sta je er beter bij stil welke bedrijfsprinter je voor je zaak kan aanschaffen. Om de keuze wat gemakkelijker te maken, geven we je graag wat tips en punten waaraan je aandacht moet besteden.

Kiezen voor een bedrijfsprinter

Hoeveel pagina’s moeten er ongeveer per maand afgedrukt worden? Wil je werken met één centraal toestel of met meerdere kleine printers? Wat moet het toestel allemaal kunnen? Voordat je een bedrijfsprinter aanschaft, moet je jezelf heel wat vragen stellen. Pas wanneer je een antwoord weet, zal je een geschikte oplossing kunnen vinden. Hou daarnaast ook rekening met de kwaliteit van de afdruk en de kost per pagina. Je moet jezelf afvragen wat er voor jouw bedrijf primeert. Moeten er verschillende computers op één printer aangesloten worden? Wanneer verschillende mensen gebruik zullen maken van dezelfde printer is de grootte van de cache belangrijk. Algemeen kan je stellen dat hoe duurder de bedrijfsprinter is in aankoop, hoe beter hij grotere volumes zal kunnen printen en hoe goedkoper de kost per pagina is.

Algemeen kan je stellen dat hoe duurder de bedrijfsprinter is in aankoop, hoe beter hij grotere volumes zal kunnen printen en hoe goedkoper de kost per pagina is.

Een bedrijfsprinter voor iedereen

Vroeger werd er steeds aangeraden om te kiezen voor inkjet- of laserprinters. De laatste tijd zijn echter ook de gelprinters zeer populair. Ben jij een kleine KMO en moet je niet zo vaak documenten afdrukken? Een inkjet bedrijfsprinter is de goedkoopste optie. Het enige nadeel is dat de kost per geprinte pagina iets hoger ligt dan bij een andere printer, maar dit verschil merk je dan weer in de aankoopprijs. Werk jij in een bedrijf waar er veel geprint moet worden? Een laserprinter is wat jij nodig hebt. Je doet ongeveer 30.000 pagina’s met één toner. Bovendien gaat er minder inkt verloren.

Wat moet het toestel allemaal kunnen? Voordat je een bedrijfsprinter aanschaft, moet je jezelf heel wat vragen stellen

Daarnaast komt nog dat een inkjetprinter veel sneller zal verslijten wanneer je hem gebruikt zoals een bedrijfsprinter. Gelprinters behoren tot de laatste nieuwe snufjes op de markt. Door het beste van beide werelden te combineren, kan een gelprinter snel printen op hoge kwaliteit voor een relatief lage kost.

Tones.be voor de keuze van een bedrijfsprinter

Zie je nog steeds door het bos de bomen niet meer? Kom langs in onze één van onze Tones.be winkels of contacteer ons. We houden rekening met de noden van je bedrijf en verkopen jou de ideale bedrijfsprinter. Bovendien zoeken we de beste, duurzaamste en toch goedkoopste oplossing.

Tweedehandskoopjes van onze TonesFans

NEXT
PREV

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK