NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn gesloten

Heist-op-den-Berg

gesloten

Mechelen

gesloten

Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
  • Laptop Laptop op maat laptops laptop kopen
  • Laptop Laptop op maat laptops laptop kopen
  • Laptop Laptop op maat laptops laptop kopen

Laptop op maat van jouw beroep

Ben je voor je job veel onderweg? Moet je bij klanten langsgaan om hen projecten of realisaties te tonen? Een laptop is de oplossing voor jou. De laatste jaren zijn deze toestellen veel krachtiger geworden en moeten ze niet zo hard meer onderdoen voor hun grote broer, de desktop computer. Wanneer je zoekt naar een mobiele oplossing is een laptop een echte must.

Wanneer kiezen voor een laptop?

Als je vaak op de baan bent en jouw computer moet meenemen, is een laptop exact wat jij nodig hebt. Bij de aankoop moet je kijken naar het gewicht en de batterijduur. Een laptop die constant opgeladen moet worden, is geen goed werkinstrument. Aangezien je hem regelmatig zal moeten meenemen, is het handig dat de computer niet al te zwaar is. Ben jij architect en moet jouw laptop ook beelden kunnen omzetten naar 3D? Je zal een betere processor moeten aanschaffen dan wanneer je gewoon realisaties en foto’s moet kunnen tonen. Bovendien moet je kijken naar de duurzaamheid. Een laptop die langer meekan, is duurder in aankoop. Toch moet je in je achterhoofd houden dat de levensduur maar de helft is van een gewone pc en dat bij eventuele schade vaak het volledige toestel vervangen zal moeten worden. Daarnaast moet je ook kijken of je laptop een goede wifi adapter heeft zodat jij overal kan surfen op het wereldwijde web.

Een laptop is de oplossing voor jou.

Laptop op maat

Bij Tones.be geloven we sterk in het op maat verhaal. De meeste laptops komen rechtstreeks uit de fabriek en worden geleverd met een HDD. Wij halen deze schijf eruit en 90% van de binnengekomen laptops krijgt bij ons een SSD. Zo zal je niet alleen sneller kunnen surfen en opstarten, maar hij gaat overall een betere kwaliteit krijgen.

Heb je interesse om één of enkele laptops aan te schaffen voor je werknemers?

Door rekening te houden met jouw beroep en de programma’s die jij zal moeten gebruiken, steken we een laptop op maat in elkaar waarvan jij steeds gebruik zal kunnen maken op de momenten dat je hem nodig hebt.

Een laptop kopen bij Tones.be

Heb je interesse om één of enkele laptops aan te schaffen voor je werknemers? Contacteer ons voor meer informatie. Wij denken mee met jouw bedrijf en we zoeken de beste oplossing. Als je enkele opties wil komen uitproberen of bespreken, ben je welkom in één van onze winkels.

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK