NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn open

Heist-op-den-Berg

open

Mechelen

open

Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
  • workstation workstations computers computer
  • workstation workstations computers computer
  • workstation workstations computers computer

Het ideale workstation

Van developers tot grafische designers, van architecten tot ingenieurs, werkmensen zijn niets zonder hun tools. Heeft jouw computer je al eens in de steek gelaten op het werk? Meestal gebeurt dit op momenten dat je het kan missen als kiespijn. Een workstation kan je heel wat kopzorgen, tijd en geld besparen. Bij Tones.be en TonesPro geven we je graag wat tips om over te schakelen op workstations in plaats van nieuwe computers aan te schaffen voor jouw werknemers.

Wat is een workstation? 

In de professionele wereld worden steeds vaker workstations gebruikt dan gewone computers. Een workstation is een krachtige computer die geschikt is voor beroepsmatig gebruik. Het beschikt over gespecialiseerde hardware of software. De laatste jaren zijn gewone computers steeds krachtiger geworden waardoor er minder verschil zit tussen beiden. Zo is er bijvoorbeeld geen contrast meer inzake het geheugen, maar eerder in de alternatieve hardware. Meestal heeft een workstation een specialere grafische kaart, een zwaardere processor en meer RAM geheugen dan een normale desktop.

 

Waarom een workstation aanschaffen?

Werken er in jouw bedrijf grafische ontwerpers, ingenieurs of architecten?
Een workstation kan je heel wat kopzorgen, tijd en geld besparen.
Je hebt in dit geval nood aan een zware pc die 3D beelden kan produceren op een vlotte manier. Zo kan jouw team hun tekeningen maken en kunnen de plannen in 3D vorm aan de klanten getoond worden. Komen de klanten langs op bureau?
Door te kijken naar de specifieke behoeftes van de gebruikers maken we een workstation op maat dat perfect aansluit bij de noden van jouw bedrijf.
Een workstation is de oplossing. Door een groot grafisch vermogen, betere processor en te kijken naar Autocat ben je er zeker van dat een workstation sterk genoeg is om alle mogelijke programma’s te draaien. Bovendien is het mogelijk om een workstation op maat te laten maken. Welke programma’s zal je team gebruiken? Wat gaan ze ermee doen? Het ideale workstation bestaat niet, maar je kan wel eentje samenstellen aan de hand van jouw wensen en verwachtingen. Voor elke taak en applicatie is er namelijk wel de juiste oplossing.

 

Jouw workstation door Tones.be

Door te kijken naar de specifieke behoeftes van de gebruikers maken we een workstation op maat dat perfect aansluit bij de noden van jouw bedrijf. Kom voor meer advies zeker eens langs in één van onze belevingswinkels. We kijken samen naar de juiste oplossing.

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK