NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn open

Heist-op-den-Berg

open

Mechelen

open

Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
  • Pc op maat Pc nieuwe pc computer
  • Pc op maat Pc nieuwe pc computer
  • Pc op maat Pc nieuwe pc computer

Pc op maat: tips en tricks

Ben jij op zoek naar een nieuwe pc? Door te kiezen voor een pc op maat bepaal jij volledig zelf de specificaties die jouw computer moet hebben. Zowel qua software als qua hardware kan jij een desktop samenstellen die aan je wensen voldoet. We geven je graag wat tips en tricks om de keuze gemakkelijker te maken.

 

Kiezen voor een pc

Eerst en vooral moet je jezelf afvragen wat je met je computer gaat doen. Ga jij vaak op reis en heb jij er belang bij dat je jouw pc overal mee naartoe kan nemen? Kies dan voor een laptop. Hoewel deze minder krachtig zijn dan gewone computers, hebben ze het grote voordeel dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Gaat jouw desktop gewoon in de woonkamer of in een bureau staan? Ga voor een vaste computer. Je zal er langere tijd van kunnen genieten en de pc blijven updaten zodat je steeds mee kan met de laatste nieuwe games of programma’s.

Standaard of toch een pc op maat?

Wanneer je beslist hebt dat je een pc gaat aanschaffen, moet je nog kiezen tussen een standaardcomputer of eentje op maat. Standaardcomputers zijn een goede oplossing wanneer je een huis-tuin-en-keukencomputer wil kopen. Wil je gewoon wat surfen, social media kanalen afschuimen en af en toe een filmpje bekijken? Dat kan perfect. Toch kunnen we je alleen maar aanraden om te kiezen voor een pc op maat. Je kan deze zelf samenstellen via de configurator op onze website, of je kan dit door onze experts laten doen.

Standaard of toch een pc op maat?

Troeven van een pc op maat

Kiezen voor een pc op maat heeft alleen maar voordelen. Ten eerste zal je niet moeten betalen voor zaken die jij helemaal niet nodig hebt. Omgekeerd zal je ook niet minder krijgen dan je verwacht. Je krijgt dus voor de juiste prijs de computer die bij jou past. Aangezien iedereen andere verwachtingen heeft, biedt een standaardcomputer niet altijd de oplossing. Een pc zal ook veel langer meegaan dan bijvoorbeeld een laptop. Daarnaast komt nog dat je bij eventuele schade gewoon de aparte onderdelen kan vervangen en je niet direct moet uitgaan van grote kosten.

 

Een pc op maat door Tones.be

Ben je klaar om de stap te zetten naar een pc op maat? Tones.be staat met veel plezier klaar om je te helpen. Onze gepassioneerde medewerkers zullen je met veel geduld ondersteuning bieden bij al jouw vragen. Contacteer ons voor meer info of kom een keertje langs.

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK