NL

FR

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn open

Heist-op-den-Berg

open

Mechelen

open

Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
  • pc pc samenstellen zelf een pc samenstellen zelf pc samenstellen
  • pc pc samenstellen zelf een pc samenstellen zelf pc samenstellen
  • pc pc samenstellen zelf een pc samenstellen zelf pc samenstellen

Zelf een pc samenstellen

Droom jij al jaren van een pc die je zelf kan samenstellen? Het kan! We zouden je graag veel tips en tricks willen aanbieden, maar dit is niet altijd even gemakkelijk in een blogpost. Toch kunnen we je wijzen op de verschillende mogelijkheden die er bestaan en staat Tones.be bovendien klaar om jou te helpen bij eventuele vragen, problemen en/of het bieden van informatie.

Wanneer zelf een pc samenstellen?

Wanneer je technisch bent aangelegd, is het perfect mogelijk om een pc volledig zelf samen te stellen. Voldoen de standaard kant-en-klare pc’s niet aan jouw specifieke eisen? Je stelt er gewoon eentje op maat samen. Eerst en vooral moet je beslissen waarvoor je de computer gaat gebruiken en wat jouw doelstellingen zijn. Als je kiest voor een zelf samengestelde pc moet je ook beseffen dat je deze niet direct kan meenemen. Als je hem door ons laat samenstellen, wordt hij namelijk speciaal voor jou gemaakt.

 

Pc samenstellen met een configurator

Op de Tones.be website hebben we een configurator geplaatst die jou toestaat om zelf een pc samen te stellen.
Droom jij al jaren van een pc die je zelf kan samenstellen?
Je begint met het kiezen van de behuizing en van daaruit word je begeleid naar het kiezen van de processor, de grafische kaart, het geheugen en de harde schijf. Zo creëer je een mooi geheel aangepast aan jouw eigen noden. Bij elke stap geven we tips en meer uitleg over waar je op moet letten bij de aankoop. Door een ingebouwde matrix moet je bovendien niet bang zijn voor wat je samenstelt, je kan geen foute beslissingen maken.
Wanneer zelf een pc samenstellen?

Voordelen van een pc op maat

Door te kiezen voor een pc op maat onderscheidt je pc zich van standaardcomputers. De aandacht ligt volledig op wat jij belangrijk vindt. Ben jij een gamer? We maken jouw high end game pc. Wil jij gewoon surfen op het internet en het web afschuimen voor nieuwe spelletjes? Door te kiezen voor een gepersonaliseerde pc betaal je alleen voor de specificaties die jij kiest en geen cent meer.

 

Tones.be voor de samenstelling van jouw pc

Ben je na het lezen van deze tekst overtuigd voor een pc op maat? Zie je het niet zitten om de computer zelf te configureren en/of te monteren? Tones.be helpt je graag verder.
Bovendien heb je op onze montage ook een garantieperiode van twee jaar. Onze gepassioneerde medewerkers staan klaar om je te helpen. Heb je nog vragen of wil je wat meer info? Altijd welkom!

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK