NL

FR

Daarom TONES.BE:

 • Gratis verzending.
 • Snelle levering.
 • Altijd A-merken.
 • Sinds 2001.
 • Eigen technische diensten.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn open

Heist-op-den-Berg

open

Mechelen

open

Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90

De TUF H370-PRO Gaming is een ATX-moederbord dat speciaal is ontworpen en getest om te overleven en te gedijen in omstandigheden waar andere moederborden moeite mee zouden hebben, met zeer duurzame componenten voor het leveren van feilloze stabiliteit voor langdurig gamen, zo lang als je wilt.

 • TUF ESTHETIEK
 • EENVOUDIGE PC-ZELFBOUW
 • TUF COMPONENTEN
 • PERFORMANCE LEVEL UP
 • SPEEL JE EIGEN SPEL
 • UITERST HOGE OVERDRACHTSSNELHEDEN

Bewapen de commandoposten

TUF Gaming-moederborden zijn speciaal ontworpen en getest om te overleven en te gedijen in omstandigheden waar andere moederborden moeite mee zouden hebben. Ontworpen met zeer duurzame componenten, zodat deze moederborden feilloze stabiliteit leveren voor gamingsessies die zo lang doorgaan als je maar wilt.

Met een TUF Gaming-moederbord profiteren zelfbouwers ook van de TUF Gaming Alliance — een samenwerking van ASUS met vertrouwde industriepartners, die zorgt voor gemakkelijker bouwen, de beste compatibiliteit en aanvullende esthetiek, van componenten tot behuizing.

Ontdek ons gamma >

Eenvoudige pc-zelfbouwervaring

TUF Gaming-moederborden bieden gemakkelijke en veilige zelfbouw-builds door gebruik te maken van een geweldig ontwerp, innovatieve engineering en sterke partnerschappen met belangrijke componentenfabrikanten. De ongeëvenaarde combinatie van militair niveau TUF-componenten, TUF Protection en de TUF Gaming Alliance zorgt ervoor dat je erop kunt vertrouwen dat je gaming-systeem altijd voor je klaar staat.

TUF gaming alliance  

De TUF Gaming Alliance is het samenwerkingsmerk van ASUS en belangrijke fabrikanten van pc-componenten, waaronder vertrouwde merken als BallistixCooler MasterCorsair,G.SkillIn Win en Themaltake. Een groeiend assortiment van compatibele onderdelen, van pc-behuizingen en voedingen tot CPU-koelers en DRAM, staan garant voor zowel compatibiliteit als esthetische harmonie. Wij breiden onze partnerschappen ook voortdurend uit, en maken de TUF Gaming Alliance zo steeds sterker.

 

Ontdek ons gamma >

TUF PROTECTION

SafeSlot

Bescherming videokaart-investering

SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-slot, ontworpen om superieure retentie en schuifspanningsweerstand te bieden. Vervaardigd in een enkele stap, met behulp van een nieuw invoegmal-proces, integreert SafeSlot verstevigend metaal om een inherent sterkere sleuf te maken, die vervolgens stevig wordt verankerd aan de PCB door middel van extra soldeerpunten.

 

ESD GUARDS

Bescherming tegen elektrostatische ontlading

ESD Guards verlengen de levensduur van componenten en voorkomen schade door elektrostatische ontlading, door bescherming te bieden voor maximaal +/- 10kV luchtontlading en +/- 6kV contactontlading - wat de industrienormen van respectievelijk +/- 6kV en +/- 4kKV aanzienlijk overtreft

Ontdek ons gamma >

Ontdek onze Tones shop in shop in jouw Krëfel winkel:

Zoeken

OK