TONES-content-awards-banner-image1
TONES-content-awards-banner-image1
TONES-content-awards-banner-image1
Deel
TONES-content-awards-featurette-image1-1

Wat zijn de Tones Awards nu eigenlijk?

De Tones Awards zijn speciaal ontworpen om onze favoriete producten in de bloemetjes te zetten. De awards worden uitgereikt aan producten die uitvoerig getest zijn en die op basis van kwaliteit en gebruiksgemak tot onze toppers behoren. 🏆

Bij Tones willen we onze klanten het zo makkelijk mogelijk maken, daarom zijn we zelf op zoek gegaan naar de beste en meest kwalitatieve producten per categorie! Je kan ze herkennen aan het Tones Award logo! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een goede headset? Geen probleem, wij hebben het huiswerk al gedaan!

  tones choice GAME LAPTOP 1-1 2

  Gaming Laptops

  Bij een gaming laptop is het belangrijk om rekening te houden met aspecten zoals refreshrate, resolutie, batterijduur en componenten. Het is dus belangrijk goed geïnformeerd te zijn over wat de markt te bieden heeft, want dit evolueert enorm snel.

  Voor de gamingliefhebbers onder ons is het selecteren van de juiste gaming laptop een spannende zoektocht, maar om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij toch onze drie favoriete modellen gekozen, en deze de Tones Choice Award 2024 toegekend!

  tones choice HOME LAPTOP 1-1 2

  Home Laptops

  Het vinden van de perfecte laptop vereist een zorgvuldige afweging van specificaties, functies en jouw persoonlijke behoeften. Batterijduur, kwaliteit van het scherm, type toetsenbord, grootte, etc.. spelen allemaal een grote rol bij het kiezen van je nieuwe laptop.

  Eveneens is het belangrijk dat de onderdelen van de laptop jou behoeften aan kan. Bewerk je in je vrije tijd veel foto's en video's? Dan ga je bijvoorbeeld voor meer geheugen en een sterkere CPU. Aan de hand van deze criteria kozen wij alvast onze drie favoriete modellen!

  tones choice GAMING MONITOR 1-1 2

  Gaming Monitoren

  Gaming-monitoren spelen een cruciale rol bij het verbeteren van je in-game ervaring, maar door een overvloed aan opties kan het kiezen van de juiste monitor een moeilijke taak zijn. Refreshrate, resolutie, responsetijd, type paneel, etc.. zijn allemaal belangrijke elementen waar je op moet letten bij aankoop van een nieuwe gaming monitor.

  Wij vergeleken alle gaming monitoren in ons gamma, en kwamen uiteindelijk uit op volgende 3 modellen die er met kop en schouders boven uit staken qua kwaliteit en prijs. Ontdek ze hier!

  tones choice HOME MONITOR 1-1 2

  Home Monitoren

  Onze Tones Choice Awards 2024 monitoren combineren beeldkwaliteit, functionaliteit en ergonomie voor een comfortabele en plezierige computer ervaring tijdens het gebruik bij uw thuis. Overweeg deze gids bij het maken van je keuze en geniet van een verbeterde kijkervaring in je eigen omgeving.

  Of je nu geniet van ontspannende films, productief thuis werkt of simpelweg online surft, de juiste monitor kan je digitale leven aanzienlijk verbeteren. Ontdek onze winnaars hieronder!

  tones choice opslag 1-1 2

  Opslag

  Opslag, zoals SSD's (Solid State Drives) en HDD's (Hard Disk Drives), spelen een essentiële rol bij het opslaan van data en algemene snelheid van je computer. Daarom is het dus belangrijk om rekening te houden met snelheid, capaciteit en weten waarvoor de drive exact gebruikt zal worden.

  Na zorgvuldige overweging van de bovengenoemde criteria hebben wij volgende drives uitgekozen als onze Tones Choice Awards winnaars van 2024. Ontdek ze hier!

  tones choice headsets 1-1 2

  Headsets

  In de wereld van gaming komt de headset naar voren als een van de belangrijkste onderdelen van je setup. Of je nu de virtuele slagvelden betreedt, werkt aan belangrijke projecten, of gewoon geniet van je favoriete muziek, de juiste headset kan het verschil maken.

  In erkenning van buitengewone prestaties en kwaliteit hebben volgende drie headsets de Tones Choice Awards 2024 gewonnen! De winnende headsets bieden niet alleen een hoogwaardige audio-ervaring, maar belichamen ook innovatie en duurzaamheid.

  tones choice TOETSENBORDEN 1-1 2

  Toetsenborden

  Bedraad, draadloos, met RGB verlichting, zonder RGB verlichting, mechanisch, etc... het kan allemaal! Houd bij het kiezen van je toetsenbord rekening met deze factoren en pas ze aan op je persoonlijke voorkeuren en werkgewoonten, aangezien het juiste toetsenbord een enorm verschil kan maken in je dagelijkse computerervaring!

  Wij selecteerde volgende drie toetsenborden als winnaars van onze Tones Choice Awards 2024! Ontdek ze hier.

  tones choice MUIZEN 1-1 2

  Muizen

  Een computermuis is een onmisbaar onderdeel van je setup. Een computermuis moet goed in de hand liggen en gemakkelijk te gebruiken zijn. Sommige mensen vinden een standaardmodel geweldig, anderen zweren bij een ergonomisch model.

  Kom gerust langs in een van onze winkels om samen met onze medewerkers een muis te vinden die bij uw behoeften past. Geen tijd hiervoor? Dan kan je gerust vertrouwen op de 3 winnaars van de Tones Choice Awards 2024!

  tones choice CHAIR 1-1 2

  Gaming Stoelen

  Of je nu op zoek bent naar meer comfort tijdens het gamen, een betere houding terwijl je werkt, of gewoonweg naar dat extraatje om je gaming room mooier te maken, het is altijd belangrijk dat je een kwaliteitsvolle stoel uitkiest zodat je er jarenlang van kan genieten.

  Door te investeren in een hoogwaardige gamestoel die voldoet aan jouw specifieke behoeften, kan je jarenlang genieten van een comfortabele en ergonomische game-ervaring. Hieronder vind je onze 3 Tones Choice Awards 2024 winnaars terug!

  tones choice webcam 1-1

  Webcams

  Bij het shoppen voor een nieuwe webcam is het belangrijk om te letten op verschillende cruciale kenmerken. Resolutie, autofocus, belichting, fps, grootte van de lens en prijs spelen allemaal een belangrijke rol in de kwaliteit van uw webcam.

  Geen idee waar te beginnen? Geen probleem! Wij hebben de beste webcams uitgezocht uit ons gamma zodat u zelf geen extra opzoek werk moet doen. Hieronder vindt u onze favoriete webcams terug die eveneens een Tones Choice Award 2024 hebben gekregen!

  tones choice printer 1-1 2

  Printers

  Ongeacht of je nu thuis, op kantoor of in een professionele omgeving print, de juiste printer voor het juiste doeleind kan dag en nacht verschil maken. Om je te helpen bij deze beslissing presenteren we met trots onze selectie van Tones Choice Awards-winnaars!

  Bij het kiezen van een printer is het van cruciaal belang om je te investeren in een model dat aan je specifieke eisen voldoet. Onze Tones Awards-winnaars zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun prestaties, betrouwbaarheid en prijs. Ontdek ze hieronder!

  Geüpdatet op 14 juni 2024