TONES-tips-custom-PC-banner-image-1
TONES-tips-custom-PC-banner-image-1
TONES-tips-custom-PC-banner-image-1
Deel

Custom Tones desktop

Van grote kast tot strak uiterlijk, en van waterkoeling tot fans met RGB lights, een high-end desktop kan volledig aangepast worden aan jouw wensen. Wij geven je graag wat tips waarom jij moet kiezen voor je eigen op maat gemaakte desktop!

TONES-tips-custom-PC-featurette-image1-1

Waarom een high-end pc?

Als gamer kan een high-end desktop niet op jouw verlanglijstje ontbreken. Zo’n computer zorgt ervoor dat jij de ultieme game ervaring kan beleven waarbij je je volledig in het spel waant. Hoewel de meeste computers goed genoeg zijn om hieraan te voldoen, moet er ook rekening gehouden worden met upcoming games. Een high-end pc onderscheidt zich van een gewone pc doordat hij wordt samengesteld met oog op de toekomst. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je na een paar jaar al de mooiste instellingen moet verlagen om het spel vlot te laten spelen.

TONES-Tips-Custom-PC-Featurette2-image2-1

Waar op letten?

Bij het samenstellen van een high-end desktop zijn er bepaalde technische aspecten waarmee je rekening moet houden. Een "overclocked processor" en zware grafische kaart produceren vaak wat meer warmte. De airflow moet hiervoor optimaal zijn en voldoende koeling kunnen geven. Door te kiezen voor duurdere componenten ga je zorgen voor meer luchtdoorstroming waardoor de pc veel efficiënter zal kunnen werken.

Ook ventilators zorgen voor een goede luchtdoorstroming. Kortom elk facet van de computer moet tot in de puntjes op elkaar worden afgestemd. De doelstelling van een high-end pc is om een optimale airflow en koeling te garanderen met een zo min mogelijke geluidsproductie.

Bij Tones helpen we helpen je graag een high-end desktop in elkaar te steken, aangepast aan het budget dat je in je gedachten hebt. Kom gerust langs in één van onze winkel voor meer informatie!

Handige tip

Ben je er klaar voor om je eigen custom desktop samen te stellen?
Gebruik onze handige configurator en je bent zeker dat alle onderdelen compatibel zijn.
Heb je alles geslecteerd, dan kan je kiezen of je jouw desktop door onze experten wil laten monteren of je dit liever zelf wil doen.
Wil je zelf je eigen desktop monteren onder begeleiding van onze techniekers? Ook dat kan! Bestel je onderdelen en maak een afspraak bij onze Tones Academy.

Doe alvast inspiratie op uit ons assortiment voorgebouwde desktops!

    Nog vragen? Wij helpen je graag verder!

    Tones-Categorie-Desktop

    Alle Desktops

    Ontdek ons volledige gamma desktops!

    Ontdek de desktops
    banner-computermuis-tips-imagecontact-1

    Contact

    Onze klantenservice staat paraat om je verder te helpen met jouw vragen!

    Contacteer ons
    banner-computermuis-tips-imagewinkel-1

    Winkelpunten

    Producten naast elkaar vergelijken? Bezoek één van onze winkelpunten.

    Vind een winkel

    Geüpdatet op 07 dec. 2023