TONES-content-reviews-banner-image-1
TONES-content-reviews-banner-image-1
TONES-content-reviews-banner-image-1

TONES-reviews-kingston-renegade-ssd-body-featurette1-image-1

Kingston FURY Renegade Review

De Renegade M.2 SSD van Kingston Fury is een high-performance solid-state drive ontworpen voor gamers en PC-enthousiasts die graag voor snelheid en betrouwbaarheid kiezen in hun computer.

Lees meer
tones-blogpost-review-nzxth9elite-body-featurette1-image-1

NZXT H9 Elite

Vandaag nemen we een kijkje naar de waanzinnig grote computerbehuizing die NZXT recent uitgebracht heeft; de NZXT H9 Elite! Zet je schrap, want we gaan deze mid-tower ATX kast vanuit elke hoek bekijken, en met de grootte...

Lees meer
TONES-content-reviews-content-block1-image-1

Netgear Nighthawk

Vandaag bekijken we de Nighthawk-routers van Netgear. We vergelijken 3 verschillende modellen zodat u precies weet wat te verwachten als u één van de Nighthawk-router koopt!

Lees meer
TONES-content-reviews-content-block1-image-1

Netgear Orbi

Wanneer u een nieuwe Wi-Fi-oplossing zoekt, waar bent u dan naar op zoek? Snelheid? Dekking? Prijs? Of al deze aspecten gecombineerd? We beantwoorden deze vragen één voor één terwijl we Netgear's Orbi Wi-Fi 6 line-up onder de loep nemen!

Lees meer

TONES-content-reviews-content-block1-samsungssd22-image-1

Netgear Switches

De meeste mensen laten een technicus hun modem installeren en kijken er nooit meer naar om, niet wetende dat er een hele andere wereld van extra mogelijkheden is wanneer ze dieper duiken in netwerkapparatuur zoals routers, switches, extenders, enz.

Lees meer
TONES-content-reviews-content-block1-kingstonfuryddr4v5-image-1

FURY DDR4 VS DDR5

Meestal zijn de spannendste momenten in de wereld van PC-technologie wanneer een gloednieuwe technologie voor het eerst op de markt wordt gebracht. Dit is niet anders met de recente release van DDR5 geheugen!

Lees meer
TONES-content-reviews-content-block1-samsungssd22-image-1

Samsung SSD 2022

Door de jaren heen is Samsung een belangrijke speler op de technologiemarkt geworden en het ziet er niet naar uit dat ze deze positie snel willen afstaan.

Lees meer

TONES-content-reviews-content-block2-image-1

Tones Awards

Op het einde van onze reviews geven wij ook awards weg als wij tot de conclusie komen dat het over hoogwaardige en kwalitatieve artikelen gaat.

Je kan ze herkennen aan het Tones Awards logo! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een goede headset? Geen probleem, wij hebben het huiswerk al gedaan. Wil je meer weten? Klik snel op onderstaande knop!

Geüpdatet op 7 maart 2023