TONES-content-reviews-banner-image-1
   TONES-content-reviews-banner-image-1
   TONES-content-reviews-banner-image-1

   TONES-content-reviews-content-block1-image-1

   Netgear Nighthawk

   Vandaag bekijken we de Nighthawk-routers van Netgear. We vergelijken 3 verschillende modellen zodat u precies weet wat te verwachten als u één van de Nighthawk-router koopt!

   Lees meer
   TONES-content-reviews-content-block1-image-1

   Netgear Orbi

   Wanneer u een nieuwe Wi-Fi-oplossing zoekt, waar bent u dan naar op zoek? Snelheid? Dekking? Prijs? Of al deze aspecten gecombineerd? We beantwoorden deze vragen één voor één terwijl we Netgear's Orbi Wi-Fi 6 line-up onder de loep nemen!

   Lees meer
   TONES-content-reviews-content-block1-samsungssd22-image-1

   Samsung SSD 2022

   Door de jaren heen is Samsung een belangrijke speler op de technologiemarkt geworden en het ziet er niet naar uit dat ze deze positie snel willen afstaan.

   Lees meer
   tones-blogpost-review-nzxth9elite-body-featurette1-image-1

   NZXT H9 Elite

   Vandaag nemen we een kijkje naar de waanzinnig grote computerbehuizing die NZXT recent uitgebracht heeft; de NZXT H9 Elite! Zet je schrap, want we gaan deze mid-tower ATX kast vanuit elke hoek bekijken, en met de grootte...

   Lees meer

   TONES-content-reviews-content-block1-samsungssd22-image-1

   Netgear Switches

   De meeste mensen laten een technicus hun modem installeren en kijken er nooit meer naar om, niet wetende dat er een hele andere wereld van extra mogelijkheden is wanneer ze dieper duiken in netwerkapparatuur zoals routers, switches, extenders, enz.

   Lees meer
   TONES-content-reviews-content-block1-kingstonfuryddr4v5-image-1

   FURY DDR4 VS DDR5

   Meestal zijn de spannendste momenten in de wereld van PC-technologie wanneer een gloednieuwe technologie voor het eerst op de markt wordt gebracht. Dit is niet anders met de recente release van DDR5 geheugen!

   Lees meer

   TONES-content-reviews-content-block2-image-1

   Tones Awards

   Op het einde van onze reviews geven wij ook awards weg als wij tot de conclusie komen dat het over hoogwaardige en kwalitatieve artikelen gaat.

   Je kan ze herkennen aan het Tones Awards logo! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een goede headset? Geen probleem, wij hebben het huiswerk al gedaan. Wil je meer weten? Klik snel op de knop hieronder!

   Geüpdatet op 07 mrt. 2023