tones-blogpost-review-nzxth9elite-banner-image-1
   tones-blogpost-review-nzxth9elite-banner-image-1
   tones-blogpost-review-nzxth9elite-banner-image-1
   Deel

   NZXT H9 Elite Review

   Vandaag nemen we een kijkje naar de waanzinnig grote computerbehuizing die NZXT recent uitgebracht heeft; de NZXT H9 Elite! Zet je schrap, want we gaan deze mid-tower ATX kast vanuit elke hoek bekijken, en met de grootte van deze kast kan dat wel wat tijd in beslag nemen!

   tones-blogpost-review-nzxth9elite-body-featurette1-image-1

   Ontwerp- en bouwkwaliteit:

   Laten we beginnen met het ontwerp! De NZXT H9 Elite heeft een strakke, moderne en grandiose uitstraling die zeker de aandacht zal trekken van elke persoon die er langs komt. De twee grote glazen panelen en brede inkijkhoek zorgen ervoor dat elk component in de kast goed zichtbaar is, dus wij raden het zeker aan dat er bij het bouwen van de computer ook rekening gehouden wordt met hoe mooi de componenten er uit zien, en hoe goed ze bij elkaar passen.

   Zoals de meeste NZXT behuizingen is deze kast verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart en wit. Deze behuizing is gemaakt van staal en plastic, maar laat je niet voor de gek houden: de bouwkwaliteit is van topklasse.

   tones-blogpost-review-nzxth9elite-body-featurette2-image-1

   Koeling:

   De NZXT H9 Elite heeft plaats voor maar liefst tien ventilatoren in totaal, waarvan er vier al voor geïnstalleerd zijn bij aankoop van de kast. Een daarvan bevindt zich aan de achterkant van de behuizing, terwijl de drie andere aan de voorkant van de kast terug te vinden zijn. De behuizing heeft ook een bijgeleverde fan en RGB-controller die tot tien ventilatoren kan aansturen.

   Maar dat is niet alles: de NZXT H9 Elite maakt het mogelijk dat er meerdere 360mm waterkoelingen tegelijk gemonteerd kunnen worden. Deze kunnen aan de voorkant, bovenkant en onderkant geplaatst worden, wat het dus mogelijk maakt dat je een AIO waterkoeler voor je CPU kan gebruiken samen met een GPU die een ingebouwde waterkoeling heeft (moest je daar interesse in hebben).

   tones-blogpost-review-nzxth9elite-body-featurette3-image-1

   Cable management:

   De NZXT H9 Elite heeft een kabelgeleider aan de achterkant van de kast, waardoor kabels gemakkelijk geordend en gelegd kunnen worden zodat ze uit de weg blijven bij het sluiten van de kast. Ook zorgen de kabel bevestigingspunten ervoor dat er voldoende ruimte achter het moederbord zit om overtollige kabels weg te werken.

   Met de NZXT H9 Elite hebt u dus gegarandeerd een propere en georganiseerde build zonder last van losse kabels die overal in de weg zitten!

   tones-blogpost-review-nzxth9elite-body-featurette4-image-1

   Conclusie:

   De NZXT H9 Elite is een fantastische mid-tower ATX-behuizing met een geweldig ontwerp, uitstekende koeling en eenvoudige cable management mogelijkheden. Let wel op; Deze kast is enorm groot, dus meet zeker uw bureau af vooraleer u deze kast aankoopt. Het positieve hiervan is dat de nieuwste generatie GPU’s hier dus wel perfect in passen. 

   Deze kast is perfect voor gamers en pc-enthusiasts die willen pronken met hun desktop terwijl alles koel en stil blijft. Of je nu een krachtige gaming-rig of een krachtig werkstation bouwt, de NZXT H9 Elite is een uitstekende keuze en zal je nog veel jaren plezier geven! Daarom bekronen we deze behuizing met onze Diamond Tones Award.

   Geüpdatet op 06 mrt. 2023