NL

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending vanaf 20 euro.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn gesloten

Heist-op-den-Berg

gesloten

Mechelen

gesloten

Wij zijn gesloten

Heist-op-den-berg

Mechelen

FAQ - Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90

Daarom kies jij voor Tones.be

Van basic laptop tot high end pc.
Onze technische dienst helpt je altijd verder.
Wij zijn gespecialiseerd in pc’s op maat.
Gratis verzending naar binnen- en buitenland.

Daarom kies jij voor Tones.be

Van basic laptop tot high end pc.
Onze technische dienst helpt je altijd verder.
Wij zijn gespecialiseerd in pc’s op maat.
Gratis verzending naar binnen- en buitenland.

Dit vinden onze +140.000 klanten

Ook zin om jouw review toe te voegen? Meld je snel even aan.

Tones.be

91%

Tones winkel

64%

TonesAcademy

0%

Tones.be

91%

Tones winkel

64%

TonesAcademy

0%

Score:

100%

Gilles

From Luxembourg : Ordered my GPU yesterday around noon and received today at home in the morning. Worked like a charm. Thank you for the nice word in the package!

Score:

100%

Kenny

Mooie Winkel en goede prijs/kwaliteit. Medewerkers ook zeer vriendlijk en gaan "the extra mile".

Score:

20%

Chalid

Sinds 18 september vorig jaar wacht ik op mijn Rtx 3080. Heb van verschiellende mensen gehoord dat ze exact zelfde model hebben aangeschaft bij hun zonder preorder, maar wel voor huidige prijzen. Jullie zijn oplichters en scalpers. Het is de laatste keer dat ik bij jullie iets koop.

Score:

100%

Frank

Service client très rapide, réponse en quelques heures, j'ai annuler ma commande, remboursement effectué en moins de 24H. Super service et prix assez correct même si il y a mieux. Je recommande!

Score:

80%

Ashley

Had een grafische kaart besteld tijdens een tijd van schaarste, maar kon op de hoogte blijven. Toen bleek dat mijn kaart niet meer beschikbaar was heeft men een alternatief aangeboden. Klantenservice is zeer goed, wou enkel dat er een optie was om op de website te zien hoever de bestelling zit.

Score:

40%

jeremy

3080 Rog strix Commandé en septembre 2020 et toujours aucune nouvelle de ma commande, Tonnes, donne l'impression de ne pas chercher de solution ou de "négocier" avec les fournisseurs pour honorer les commandes. Je suis 15èmes sur une liste d'attente et j'ai gagner que deux place depuis Septembre. 8 mois pour avoir 2 CG ? honteux car peux de communication …. Par contre l'argent lui est bien parti depuis Septembre.

Score:

100%

Carl

Het is simpel, Tones is een bedrijf dat zijn uiterste best doet de klant tevreden te stellen in deze moeilijke sector. Vandaag de dag zijn er nu eenmaal, voor tones ongekende, wachttijden voor video kaarten, processoren, ed. . Bij het contact opnemen met de klantendienst ben ik transparant en vriendelijk geholpen, wanneer levertermijnen onzeker zijn, werd dit correct gecommuniceerd. Geduld is schone deugd maar voor vele "weners", die negatieve reacties plaatsen, ongekend. Bedankt aan het Tones team! Ik kan vanaf vandaag genieten van de RTX3080 videokaart.

Score:

40%

Hans

Heb al verschillende dingen besteld bij Tones, en meestal wel goed in orde. Probleem is momenteel met de RTX30 series schaarste, en ik begrijp dat het niet hun fout is dat de orders niet kunnen worden vervult. Maar, klantenservice op dit vlak is echt schandalig: - geen updates over de situatie (heb dit zelf moeten uitzoeken) - Mailen levert ook geen nieuws op - Orderstatus is ongelofelijk arm en brak voor een website in de 21ste eeuw - Geen indicatie van plaats in wachtrij - Onmiddelijk het bedrag van mijn kaart afgenomen. Als jullie de orders niet onmiddelijk kan vervulllen, dan is het echt smerig om jullie klanten onmiddelijk in rekening te brengen voor het volledige bedrag. 1000 euro is echt veel om ineens te moeten ophoesten zonder er iets van te zien in 6 maanden. Ik heb RTX3080 besteld in december, en normaal gezien ga ik deze niet zien voor Mei (Nvidia heeft al aangekondigd dat er geen verbetering in hun supply is tot en met April 2021). In het vervolg, met zulke situaties, zet een deftig pre-order/reservatie systeem op wanneer producten out of stock/verwacht worden waarbij een gedeelte van het bedrag wordt in rekening gebracht en het resterende wanneer het product kan verzonden worden. En/of voorzie een beter status overzicht voor de klanten zodat ze beter beeld hebben. Met alle gratis leningen dat jullie van ons hebben gekregen zou je normaal gezien nu het budget ervoor hebben om daarin te investeren.

Score:

100%

Niko

Laptop vrijdag besteld en de volgende maandag geleverd via GLS. Duidelijke site en duidelijke specs bij de toestellen. Alles verlopen zoals het hoort.

Score:

100%

Florent

Produits très bien emballé. Livraison rapide

Score:

100%

Jean-Virgil

J'ai commandé un article à un prix bien inférieur à la concurrence en ces temps de ruptures de stock généralisées, un amd ryzen 5600x pour être précis. Le produit était indiqué hors stock lors de la commande. J'ai tout de même commandé, et évidemment dû patienter un peu avant de le recevoir, mais il m'a été envoyé dès qu'il est revenu en stock. je suis très satisfait.

Score:

100%

Robrecht

Top advies, scherpe prijzen, vlotte levering en eerlijke communicatie over de voorraad. Mijn nr1 website voor computer hardware.

Score:

100%

Mike

Ik heb een Ryzen 9 5900X besteld, ik heb alle spullen al liggen om mijn nieuwe pc te bouwen op deze processor na. Met de kans dat hij snel geleverd kon worden heb ik via Dave een bestelling geplaatst. Helaas kwam deze levering niet (ook voor Tones was dit overmacht) en ben ik te ongeduldig om nog te wachten. Echter, het contact dat ik met Dave had was zeer fijn. Hij hield me goed op de hoogte ondanks de enorme drukte in zowel deze tijd van het jaar en de hectiek rondom de nieuwe Ryzen processors. Nieuwe pc gerelateerde producten zal ik in de toekomst zeker bij Tones gaan bestellen.

Score:

100%

Luc

Ben al vele jaren klant, de mensen doen wat ze kunnen. Goede service, ook naverkoop is heel goed. Leveringen gebeuren ook snel en correct. Wanneer er een wachttijd is ligt het meestal niet aan Tones zelf maar aan de leveranciers die niet tijdig kunnen leveren. Het zijn moeilijke tijden en iedereen maakt het beste ervan. Van mij krijgen ze alvast een hele goede score.

Score:

100%

Yannick

J'ai commandé un PC Gamer complet en pièce détachées dont toutes les pièces étaient en stock le jeudi à 18h. Le site annoncait pour chaque pièce une livraison pour le lendemain si commandé avant 22h. Je n'y croyais vraiment qu'à moitié. Et pourtant ! Le lendemain à 13h30, le transporteur sonnait chez moi avec l'intégralité de ma commande. J'ai pu monter le PC sans aucun problème, aucune pièce défectueuse. Bref, il s'est passé moins de 24h entre le moment ou j'ai cliqué sur "commander" et le moment ou j'ai pu démarré la machine et lancer mon jeu vidéo favoris. J'ai reçu le nom de ce site par un collègue et à mon tour, je le recommande à nouveau à tout le monde :). Merci beaucoup, je repasserai commande sans aucun doute !

Nieuw bij Tones.be

VOLGENDE
VORIGE

TonesTips

Is een gaming tablet interessant?

TonesActies

Tones Academy

Wil jij graag je eigen pc samenstellen? Tones is er om je te helpen!

Aanbevolen voor jou

PROMO

BENQ ZOWIE XL2411K

€199,00   € 189,00

VOLGENDE
VORIGE

Super! We kijken uit naar jouw mening.

Welke ervaring wil je beoordelen?

Geef jouw algemene score:

Jouw review is toegevoegd.