NL

Daarom TONES.BE:

  • Gratis verzending vanaf 20 euro.
  • Sinds 2001.
  • Eigen technische diensten.
  • Snelle levering.
  • Altijd A-merken.
Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90
Wij zijn gesloten

Heist-op-den-Berg

gesloten

Mechelen

gesloten

Wij zijn gesloten

Heist-op-den-berg

Mechelen

FAQ - Toch nog een vraag? +32 15 76 80 90

Daarom kies jij voor Tones.be

Van basic laptop tot high end pc.
Onze technische dienst helpt je altijd verder.
Wij zijn gespecialiseerd in pc’s op maat.
Gratis verzending naar binnen- en buitenland.

Daarom kies jij voor Tones.be

Van basic laptop tot high end pc.
Onze technische dienst helpt je altijd verder.
Wij zijn gespecialiseerd in pc’s op maat.
Gratis verzending naar binnen- en buitenland.

Dit vinden onze +140.000 klanten

Ook zin om jouw review toe te voegen? Meld je snel even aan.

Tones.be

67%

Tones winkel

70%

TonesAcademy

0%

Tones.be

67%

Tones winkel

70%

TonesAcademy

0%

Score:

20%

Martijn

Een maand geleden een bestelling gedaan. Van Tones uit geen bevestiging gekregen dat de bestelling gebeurd was. Aangezien veel problemen waren met de levering van het product door een tekort in de stock contact opgenomen om te bevestigen dat de bestelling was doorgekomen. Op dit bericht een standaard bijna geautomatiseerd bericht gekregen dat totaal niet antwoordde op mijn vraag. Dan op verschillende momenten en op verschillende dagen proberen bellen naar de klantendienst maar geen enkele keer antwoord gehad met uitzondering van een automatisch antwoord dat vraagt om op een ander moment terug te bellen. Uiteindelijk beslist om de aankoop niet bij tones te doen en een mail gestuurd met aanvraag tot annulatie van de bestelling. Hierop kreeg ik bijna direct een antwoord dat de bestelling geaunnuleerd was en dat de boekhouding met de terugbetaling bezig was. Ondertussen zijn we een maand verder, nog geen terugbetaling gehad en online staat de bestelling nog steeds in verwerking. Slechte communicatie op verschillende vlakken

Score:

20%

Matthew

Vrijdag 8x proberen te bellen ivm met een bestelling Vandaag (Dinsdag) 6x Gebeld, geen antwoord. Welk nut heeft een telefoon nummer als niemand opneemt?

Score:

20%

Hubert

Pas moyen d'annuler un achat sur le site!! Ni au téléphone: la personne ne vous laisse pas annuler... elle vous demande de rappeler lundi. Du coup lundi, J'ai essayé d'appeler toute l'après-midi et je reçois un message vocal en néerlandais et puis ça coupe alors que je sélectionne le français! 1ere et dernière fois que je commande sur ce site! En plus de ne pas pouvoir annuler, la commande n'a toujours pas été traité (montant 719€ quand même) et pas de date de livraison C'est incroyable!!

Score:

20%

Frank

Dag op dag op het einde van de garantie (2 jaar) van mijn PC had ik de eerste technische storing. Ik bel de technische dienst, telefoons bij Tones deden het niet, dus ik moest het via mail doorsturen. Ik kreeg hier nauwelijks antwoord op met uiteindelijk de vraag om de pc binnen te brengen in een van de winkels. Dit is wel anderhalf uur rijden voor mij. Ik had de pc gekocht in St-Martens-Latem, maar winkel is daar nu volledig gesloten. Toen zelf blijven zoeken naar een oplossing om mijn pc voor mijn zaak terug aan het werk te krijgen. Na veel uren een oplossing gevonden, maar de foutmelding bleef. Alles wat ik gedaan heb doorgestuurd naar Tones via mail, een week later nog altijd geen feedback ontvangen. Dit kan je geen service meer noemen. Volgende aankoop zal wellicht niet meer bij tones zijn.

Score:

20%

Sara

Ik had online een laptop besteld. Ondanks de betaalbevestiging, kreeg ik geen bevestigingsmail en kon de bestelling ook niet terugvinden in mijn profiel. Daarop heb ik de klantendienst gecontacteerd... Daar hadden ze er duidelijk niet veel zin in: tussen heel wat gezucht door, zei hij om gewoon de bestelling nog eens te doen "want dat zal wel niet van je rekening gaan... allé, denk ik...". Geen vertrouwen in een systeem waar ze geen fouten afhandelen of het diepere probleem bekijken. Enthousiaste en hulpvaardige klantenservice is een must! Ik heb uiteindelijk elders besteld. Jammer, want vroeger wel goede ervaringen gehad in de winkel in St-Martens-Latem (nu gesloten)

Beste Sara, Wat jammer dit te horen. Kan u eventueel even contact opnemen via jens@tones.be zodat we dit even wat verder kunnen bespreken indien u wenst? Alvast bedankt.

Score:

100%

Arthur

Ik ben gisteren geholpen geweest met het overclocken van mijn ram door Pieter en ben super tevreden van de service.heeft toch enkele uren geduurd gezien het om 1st gen ryzen ging in mijn huidige build en dat niet makkelijk verloopt... Super aangename en vriendelijke mens, weet waar hij over praat,... Ga nog hier bestellen nu :) 10/10

Score:

100%

dylan

DE beste winkel voor al u soft en hardware! super vriendelijk, behulpzaam en eerlijke prijzen! ook de tones academy was een geweldige ervaring!

Score:

100%

Dave

Goede service, propere winkel en geweldig klanten advies.

Score:

100%

Kenny

Tones is al jaren mijn favoriete computershop, ze hebben me nog nooit teleurgesteld. Top service keer op keer!

Score:

100%

Johnny

Heel tevreden van de service. Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.

Score:

100%

Krystel

Ik ben heel tevreden van de kwaliteit van de geleverde . Snel en effectief. De Klantenservice is heel effectieve zo als u spreek niet nederlands . Heel vriendelijk , Op advirseren. (sorry voor mijn nederlands )

Score:

100%

Michel

Heel tevreden van de kwaliteit van de geleverde goederen en vooral de snelle TonesPro interventie is voor ons bedrijf een grote troef aangezien we heel afhankelijk zijn van onze IT infrastructuur.

Nieuw bij Tones.be

I5 16GB 500GB GTX1660S

TONES iCue2 i5 10600K 16GB 500GB SSD GTX16...

€ 1 499,00

I9 32GB 1TB RTX 3080

TONES Reflex Gaming i9 10900 32GB 1TB SSD ...

€ 2 399,00

VOLGENDE
VORIGE

TonesTips

Laptop op maat van jouw beroep

Steeds vaker moet je bereid zijn om bij je klanten langs te gaan. Zoek je een laptop...

TonesActies

Tones Academy

Hulp nodig bij het monteren van uw pc? Tones is er om je te helpen!

Aanbevolen voor jou

LAATSTE STUKS

SITECOM USB 3.1 Dual M-Sata Behuizing - Ea...

€ 44,95

LAATSTE STUKS

PHANTEKS GLACIER G2080 FOUNDERS EDITION FU...

€ 149,90

LAATSTE STUKS

HAMA Powerbank Joy Pro 7800 mAh Qualcomm Q...

€ 32,94

LAATSTE STUKS

HAMA Powerbank Joy Pro 7800 mAh Qualcomm Q...

€ 32,94

LAATSTE STUKS

ASUS THUNDERBOLTEX 3

€ 71,95

VOLGENDE
VORIGE

Super! We kijken uit naar jouw mening.

Welke ervaring wil je beoordelen?

Geef jouw algemene score:

Jouw review is toegevoegd.