Intel | Core I7 14700K (LGA 1700)

€ 464,90
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review !)
Vergelijk
Verlanglijst
Intel Core I7 14700K (LGA 1700)
  Intel Core I7 14700K (LGA 1700)

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   Je krijgt er nog bovenop:

   • Sinds 2001
   • Altijd A-merken
   • Eigen technische diensten
   • Gratis verzending vanaf 20 euro
   € 464,90
   Op voorraad
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Intel Core I7 14700K (LGA 1700)

   Deze nieuwe generatie processors blijft gebruikmaken van Intel's prestatiehybride architectuur om uw gaming, contentcreatie en productiviteit te optimaliseren. Profiteer van platforminnovatie die is ontworpen voor maximale flexibiliteit en verbeter uw CPU-prestaties met een krachtige reeks afstel- en overkloktools. Ondersteuning voor de Intel® 700-serie chipsets en achterwaartse compatibiliteit met de Intel® 600-serie chipsets stellen u in staat toegang te krijgen tot de functies die u nodig heeft voor elke taak. Of u nu aan het werk bent, streamt, games speelt of creëert, Intel® Core desktopprocessors bieden de ultieme meeslepende ervaring.

   Uitgebreide Core-technologie Intel® Core desktopprocessors bieden verbeteringen en technologieën die zijn ontworpen om de ervaringen te bieden die u zoekt. Deze processors zijn gebaseerd op prestatiehybride architectuur en combineren twee core-microarchitecturen op één processorchip. Deze architectuur omvat Prestatie-cores, Efficiëntie-cores en Intel® Thread Director. Met maximaal 24 cores (8 Prestatie-cores en 16 Efficiëntie-cores) en tot 32 threads. De Prestatie-cores van de Intel® Core i9-processor kunnen met Intel® Thermal Velocity Boost tot 6,0 GHz halen om de prestaties te verbeteren. Het aantal Efficiëntie-cores van de Intel® Core i7-processor is verhoogd, met nu tot 20 cores (8 P-cores + 12 E-cores) en 28 threads om veeleisende multitasking-workloads aan te kunnen. Intel® Core™ desktopprocessors zijn voorzien van een reeks geavanceerde tools en technologieën, zoals Intel® Dynamic Tuning Technology, Intel® Turbo Boost Max 3.0 Technology, Intel® Thermal Velocity Boost, Intel® Adaptive Boost en meer.

   Meeslepende ervaringen Of u nu geïnteresseerd bent in overklokken, grafische technologieën of connectiviteitsfuncties, Intel® Core desktopprocessors bieden de functies voor meeslepende ervaringen. Met overkloktools voor zowel experts als nieuwe gebruikers, zoals Intel® Extreme Tuning Utility, Intel® Extreme Memory Profile en Intel® Dynamic Memory Boost, kunt u intelligente overklokprestaties benutten om meer uit ontgrendelde processors te halen. Intel® grafische technologieën zijn meer dan alleen geïntegreerde grafische mogelijkheden, ze maken geavanceerde meeslepende ervaringen mogelijk. Met Intel® Ultra-High-Definition Graphics met Xe-architectuur. Ondersteuning voor maximaal vier gelijktijdige DDI-poorten, tot 8K HDR-ondersteuning en verbeterde mediasupport. Deze nieuwe generatie processors ondersteunt discrete Intel® Wi-Fi 7 (5 Gig). Wi-Fi 7 bouwt voort op de innovatie van Wi-Fi 6 en Wi-Fi 6E om niet alleen snellere snelheden mogelijk te maken, maar aanzienlijk de responsiviteit en betrouwbaarheid te verbeteren voor toekomstige toepassingen die extreme consistentie en precisie vereisen. Profiteer van Bluetooth LE Audio-ondersteuning voor echte draadloze stereo, hoogwaardig geluid en nieuwe audiodelingsmogelijkheden.

   Versnellende platforminnovatie Ontworpen voor toonaangevende technologie en biedt platformflexibiliteit. Compatibiliteit met moederborden op basis van Intel® 600- en 700-serie chipsets biedt u de vrijheid om te upgraden zonder in te boeten aan prestaties of functies. Profiteer van ondersteuning voor DDR5 met snelheden tot 5600 MT/s, voor hoge bandbreedte en verbeterde productiviteit, evenals aanhoudende ondersteuning voor DDR4 tot 3200 MT/s. Met geavanceerde I/O-integratie heeft dit platform tot 16 PCIe 5.0 lanes voor een snelle GPU, SSD of andere insteekkaarten. Het biedt ook tot 20 PCIe 4.0 lanes en tot 8 DMI 4.0 lanes voor snelle communicatie tussen componenten. Discrete Thunderbolt™ 4-technologie ondersteunt aangesloten accessoires met een bandbreedte tot 40 Gbps.

   Verschil tussen processors 14de Generatie :

   Intel® Core™ i9K en i9KF

   • Maximale Turbofrequentie: Tot 6,0 GHz
   • Frequentie van Intel Turbo Boost Max Technology 3.0: Tot 5,8 GHz
   • Maximale Turbofrequentie van Prestatie-cores: Tot 5,6 GHz
   • Maximale Turbofrequentie van Efficiëntie-cores: Tot 4,4 GHz
   • Processorcores (P-cores + E-cores): 24 (8P + 16E)

   Intel® Core™ i7K en i7KF

   • Maximale Turbofrequentie: Tot 5,6 GHz
   • Frequentie van Intel Turbo Boost Max 3.0: Tot 5,6 GHz
   • Maximale Turbofrequentie van Prestatie-cores: Tot 5,5 GHz
   • Maximale Turbofrequentie van Efficiëntie-cores: Tot 4,3 GHz
   • Processorcores (P-cores + E-cores): 20 (8P + 12E)

   Intel® Core™ i5K en i5KF

   • Maximale Turbofrequentie: Tot 5,3 GHz
   • Frequentie van Intel Turbo Boost Max 3.0: N/A
   • Maximale Turbofrequentie van Prestatie-cores: Tot 5,3 GHz
   • Maximale Turbofrequentie van Efficiëntie-cores: Tot 4,0 GHz
   • Processorcores (P-cores + E-cores): 14 (6P + 8E)

   Specificaties

   Familie:
   Intel® Core™ i7
   Cores (#):
   20
   Threads (#):
   28
   Kloksnelheid (Ghz):
   3.4 GHz
   Turbofrequentie (Ghz):
   5.6 GHz
   Schrijf zelf een review!

   Info van het merk