Synology | Synology DS423 - 4-Bays NAS

€ 429,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review !)
Synology Synology DS423 - 4-Bays NAS
Synology Synology DS423 - 4-Bays NAS
Synology Synology DS423 - 4-Bays NAS
  Synology Synology DS423 - 4-Bays NAS
  Synology Synology DS423 - 4-Bays NAS
  Synology Synology DS423 - 4-Bays NAS
   Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   Je krijgt er nog bovenop:

   • Sinds 2001
   • Altijd A-merken
   • Eigen technische diensten
   • Gratis verzending vanaf 20 euro

   Beschrijving

   Synology Synology DS423 - 4-Bays NAS

   Veilige cloudopslag

   Met onze cloudopslagoplossing kunt u flexibel tot 72 TB aan gegevens opslaan. Profiteer van volledige eigendom van uw bestanden en krijg toegang tot ze vanaf elk platform, waar u ook bent.

   Eenvoudig gegevens delen

   Vereenvoudig gegevens delen en verbeter de productiviteit met onze oplossing voor eenvoudig delen van bestanden en multimedia via uw privécloud.

   Veelzijdige videobewaking

   Bescherm uw gebouwen met behulp van onze intuïtieve videobewakingstools. Sla veilig opnamen op van maximaal 30 IP-camera's.

   Creëer een privécloudhub voor uw gegevens

   Importeer en synchroniseer gegevens vanaf verspreide pc's, Macs, telefoons en externe opslagapparaten voor georganiseerd bestandsbeheer voor uw bedrijf.

   Toegang vanaf meerdere apparaten

   Blader door, krijg toegang tot, bewerk en deel uw bestanden veilig via bureaublad-, mobiele of webbrowserplatforms. Gebruik onze intuïtieve beheertools om toegangsrechten voor documenten en bestanden te volgen en in te stellen.

   On-demand synchronisatie

   Bespaar ruimte op uw persoonlijke apparaten door alleen de bestanden te synchroniseren die u nodig heeft vanuit uw Synology-systeem.

   Cloudintegratie

   Synchroniseer uw privéopslagservers met openbare cloudservices zoals Google Drive, Dropbox, en Microsoft OneDrive voor centraal beheer en gegevenseigendom.

   Delen tussen verschillende platforms

   Creëer een privéclouddataschijf die snel bestanden synchroniseert en deelt tussen meerdere opslagservers, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot dezelfde gegevens op hun eigen voorwaarden.

   Bescherm uw gegevens

   Geoptimaliseerd door Synology DiskStation Manager (DSM) maakt de DS423 gebruik van Btrfs om gegevens te beschermen tegen corruptie en gebruikers in staat te stellen eventuele onbedoelde of kwaadwillige wijzigingen ongedaan te maken met behulp van momentopnames.

   Veelzijdige opslagoplossing voor essentiële behoeften

   Beheer uw foto's efficiënt, maak back-ups van uw digitale gegevens en bescherm uw fysieke locaties met de DS423.

   Slim en veilig beheer van foto's

   Bewaar, organiseer en maak back-ups van uw foto's, albums en mediabestanden veilig met slimme en intuïtieve functies. Maak back-ups van uw herinneringen met de mobiele app en maak gebruik van privacygerichte opties om multimedia bestanden veilig te delen met vrienden, familie, of collega's.

   30% snellere fotobibliotheekindexering

   Bescherm al uw gegevens

   Bescherm uw digitale wereld en maak back-ups van al uw documenten, bestanden, foto's en meer met licentievrije back-upoplossingen.

   Automatische back-up van uw herinneringen en bestanden

   Bescherm de multimedia-inhoud van uw mobiele apparaat, zoals foto's en video's, door automatisch externe kopieën op te slaan in Synology Photos of Synology Drive.

   Bescherming tegen cyberaanvallen en dataverlies voorkomen

   Bescherm uw gegevens tegen ransomware-aanvallen of onopzettelijke verwijderingen door middel van real-time of geplande back-ups van mappen op uw computers met Synology Drive.

   Surveillancevideo inzichtelijk

   Beveilig uw huis of bedrijf met een krachtige oplossing voor centrale bewaking, archivering, en analyse van videobeelden.

   Compatibel met tal van apparaten

   Sluit tot 30 IP-camera's aan uit een breed scala van meer dan 8.300 gevalideerde modellen of ONVIF-compatibele apparaten.

   Overal toegankelijk

   Bekijk realtime videostreams via webbrowsers, desktopclients of mobiele apps om uw locatie 24/7

   Specificaties

   Schrijf zelf een review!

   Info van het merk