Logitech | G915 - Tactile (AZERTY BE)

   € 219,90
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review !)
   Vergelijk
   Wenslijst
   Logitech G915 - Tactile (AZERTY BE)
   image
   Logitech G915 - Tactile (AZERTY BE)
   Logitech G915 - Tactile (AZERTY BE)
   Logitech G915 - Tactile (AZERTY BE)
   Logitech G915 - Tactile (AZERTY BE)

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   Je krijgt er nog bovenop:

   • Sinds 2001
   • Altijd A-merken
   • Eigen technische diensten
   • Gratis verzending vanaf 20 euro
   € 219,90
   Levering in 2-3 werkdagen
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Logitech G915 - Tactile (AZERTY BE)

   NIEUWE DIMENSIES

   De G915 vormt een doorbraak in design en technologie met professionele, draadloze LIGHTSPEED, geavanceerde LIGHTSYNC RGB en nieuwe eersteklas vlakke mechanische schakelaars. De G915 is zorgvuldig vervaardigd uit eersteklas materialen en heeft een geavanceerd design met ongeëvenaarde schoonheid, kracht en prestaties. Maak kennis met G915 LIGHTSPEED en speel op nieuwe hoogten.

   DRAADLOOS MET LIGHTSPEED

   G915 heeft professionele, draadloze LIGHTSPEED voor supersnelle prestaties van 1 ms. Het is dezelfde draadloze technologie waarop eSports-professionals over de hele wereld vertrouwen tijdens competities. G915 is ook volledig functioneel wanneer deze wordt aangesloten via USB, zodat je tegelijkertijd kunt opladen en gamen.

   ONGELOOFLIJK DUN

   De G915 vormt een doorbraak in technologie en design. G915 is zorgvuldig vervaardigd uit eersteklas materialen, is ongelooflijk verfijnd, ontzettend dun en gemaakt met een toewijding aan prestaties en optimale functies, zonder compromis. G915 is duurzaam, comfortabel en klaar voor intense gamingsessies, en vormt daarmee de nieuwste generatie mechanische gamingtoetsenborden.

   GEAVANCEERDE, VLAKKE MECHANISCHE SCHAKELAARS

   G915 is ons eerste toetsenbord met nieuwe, geavanceerde, vlakke mechanische GL-schakelaars die dezelfde snelheid, nauwkeurigheid en prestaties bieden als traditionele schakelaars, maar slechts half zo hoog zijn. Onze GL-schakelaars zijn uitvoerig getest op strenge vereisten op het gebied van duurzaamheid, reactievermogen en nauwkeurigheid.

   LIGHTSYNC RGB

   G915 biedt slimme LIGHTSYNC RGB-technologie voor volledig aanpasbare verlichting per toets in zo'n 16,8 miljoen kleuren. Maak je eigen animaties of kies uit een selectie aan vooraf ingestelde effecten voor de meest meeslepende RGB-ervaring. Zorg dat alles binnen een thema past, verbeter je gameplay en breid je gamingset-up uit naar je toetsenbord.

   EINDELOZE CONTROLE

   De strakke en verfijnde G915 biedt een gerichte, eersteklas ervaring met alle functies die je nodig hebt voor volledige controle, zoals programmeerbare G-toetsen en ingebouwde profielen. Maak van G915 het commandocentrum voor je pc.

   ONGELOOFLIJKE BATTERIJLEVENSDUUR

   Urenlang non-stop gamen bij één keer opladen. Batterijstatuslampje op het toetsenbord en Logitech G HUB waarschuwt je wanneer het batterijniveau op 15 procent is. Laadt volledig op in slechts drie uur. Blijf gamen terwijl het toetsenbord is aangesloten en wordt opgeladen via micro-USB.

   VERBINDING MAKEN MET MEERDERE APPARATEN

   Maak verbinding met draadloze LIGHTSPEED voor een supersnelle rapportagesnelheid van 1 ms, of schakel met één druk op de knop over naar een ander apparaat via Bluetooth®. Schakel met de USB-ontvanger en Bluetooth® snel en eenvoudig naar de geavanceerde, draadloze LIGHTSPEED.

   SPECIALE MEDIAKNOPPEN

   Ingebouwde mediaknoppen binnen handbereik. Speciale knoppen om snel het volume aan te passen, muziek of video's af te spelen, te pauzeren of over te slaan en audio direct te dempen.

   Specificaties

   Type:
   Draadloos
   Connectiviteit:
   Bluetooth
   Toetsenbordindeling:
   AZERTY
   Type toetsen:
   Mechanisch toetsenbord
   Numeriek:
   Met numeriek toetsenbord
   Schrijf zelf een review!

   Info van het merk

   • Tones BV - Liersesteenweg 153a,
    2220 Heist-op-den-Berg, België
   • BTW BE 0476.407.580
   • Copyright 2023