Samsung | 980 - 1 TB SSD (M.2)

€ 94,90
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review !)
Verlanglijst
Samsung 980 - 1 TB SSD (M.2)
Samsung 980 - 1 TB SSD (M.2)
Samsung 980 - 1 TB SSD (M.2)
Samsung 980 - 1 TB SSD (M.2)
  Samsung 980 - 1 TB SSD (M.2)
  Samsung 980 - 1 TB SSD (M.2)
  Samsung 980 - 1 TB SSD (M.2)
  Samsung 980 - 1 TB SSD (M.2)

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   Je krijgt er nog bovenop:

   • Sinds 2001
   • Altijd A-merken
   • Eigen technische diensten
   • Gratis verzending vanaf 20 euro
   € 94,90
   Op voorraad
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Samsung 980 - 1 TB SSD (M.2)

   Upgrade naar indrukwekkende NVMe-snelheid

   Haal het maximale uit je pc met de 980. Het maakt niet uit of je je game-ervaring naar een hoger niveau wil brengen of op zoek bent naar een naadloze workflow voor zware graphics: de 980 is de slimme keuze voor krachtige SSD-prestaties, allemaal ondersteund door een NVMe-interface en PCIe 3.0-technologie.

   Snelheid ten top

   Ervaar het zelf. De 980 biedt bijna alle snelheidsvoordelen van PCIe 3.0 dankzij HMB-technologie en ongekende NVMe-efficiëntie. Zonder DRAM profiteer je toch van ongekende prestaties en baanbrekende lees-/schrijfsnelheden tot wel 3.500/3.000 MB/s*, meer dan 6,2x zo snel als SATA SSD's.

   Blijf in beweging met Full Power Mode

   Benut je SSD ten volle en laat hem continu draaien op topniveau met Full Power Mode. Schakel je SSD in via de Samsung Magician-software om hem altijd in de actieve modus te houden. Werk tezelfdertijd verder aan enorme bestanden, speel games met zware graphics of gebruik je pc gewoon voor standaardtaken.

   Een duurzame keuze

   Bescherm je bestanden met een SSD die lang meegaat. De 980 is uitgerust met maximaal 600 TBW en voorzien van een beperkte garantie van 5 jaar. Dankzij de interne oplossingen van Samsung, zoals een hypermoderne controller, V-NAND en de nieuwste firmware, kun altijd vertrouwen op de 980.

   Betrouwbare temperatuurregeling

   Voor high-performance SSD's is ook een high-performance temperatuurregeling nodig. De 980 biedt een stabiele performance en gebruikt een nikkelcoating om het warmteniveau van de controller te reguleren en een heatspreader om de warmte doeltreffend af te voeren van de NAND-chip.

   Slimme temperatuurregulering

   De 980 heeft een geïntegreerd geavanceerd algoritme waarmee de SSD zelf de temperatuur reguleert gericht op duurzame en betrouwbare prestaties. Samsungs Dynamic Thermal Guard-technologie zorgt ervoor dat schommelingen in prestaties worden tegengegaan en dat bij een hogere temperatuur van de 980 warmte wordt afgevoerd.

   Samsung Magician-software

   Maak kennis met de ongekende mogelijkheden van de 980 met de even intuïtieve als geavanceerde optimaliseringstools van Samsung Magician. Magician controleert en optimaliseert de prestaties van je drive, beschermt al je waardevolle gegevens en haalt belangrijke updates binnen zodat je gegarandeerd altijd de beste performance uit je SSD haalt.

   Het beste flashgeheugen ter wereld

   Ervaar zelf de superieure prestaties en betrouwbaarheid die je alleen krijgt van het beste merk voor flashgeheugens wereldwijd sinds 2003. Alle firmware en onderdelen, inclusief Samsungs wereldvermaarde DRAM en NAND, worden inhouse gemaakt voor gegarandeerde end-to-end integratie waarop je kunt vertrouwen.

   Specificaties

   Type harde schijf:
   SSD
   Opslagcapaciteit (TB):
   1 TB
   Vormfactor:
   M.2
   Type aansluiting:
   PCIe
   Intern / Extern gebruik:
   Intern
   Schrijf zelf een review!

   Info van het merk