Logitech | Pro X Superlight - Zwart

€ 129,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review !)
Logitech Pro X Superlight - Zwart
Logitech Pro X Superlight - Zwart
Logitech Pro X Superlight - Zwart
Logitech Pro X Superlight - Zwart
  Logitech Pro X Superlight - Zwart
  Logitech Pro X Superlight - Zwart
  Logitech Pro X Superlight - Zwart
  Logitech Pro X Superlight - Zwart
   Nooit meer leverbaarBekijk hiernaast de alternatieve producten

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   Je krijgt er nog bovenop:

   • Sinds 2001
   • Altijd A-merken
   • Eigen technische diensten
   • Gratis verzending vanaf 20 euro

   Beschrijving

   Logitech Pro X Superlight - Zwart

   ZERØ TEGENSTAND

   Ruim alle obstakels om te winnen uit de weg met onze lichtste en snelste draadloze PRO-muis ooit. Het nieuwe favoriete wapen van de beste esports-professionals ter wereld weegt minder dan 63 gram en glijdt bijna wrijvingsloos. PRO X SUPERLIGHT zet onze filosofie ZERØ TEGENSTAND voort. We zetten ons in om alle obstakels om de puurst mogelijke verbinding tussen de speler en de game mogelijk te maken, weg te ruimen.

   LIGHTSPEED™ - PROFESSIONEEL DRAADLOOS

   HERO 25K-SENSOR - UITERST NAUWKEURIG

   MINDER DAN 63 GRAM - ULTRALICHTGEWICHT

   ZERØ OBSTAKELS

   Als resultaat van onze voortdurende samenwerking met topsporters is de PRO X SUPERLIGHT ontworpen met slechts één doel: het creëren van de lichtst mogelijke draadloze PRO-gamingmuis met behoud van de kwaliteit, structurele integriteit en geavanceerde standaarden van Logitech G. Verover sneller dan ooit de eerste plaats.

   ZERØ SHORTCUTS

   PRO X SUPERLIGHT is onze lichtste PRO-muis ooit. Het vormt een doorbraak in technologie met minder dan 63 gram, bijna 25% lichter dan onze standaard PRO Wireless-muis. Dit is mogelijk gemaakt door middel van zorgvuldig technisch ontwerp om extreme gewichtsvermindering te krijgen, zonder compromissen op het gebied van prestaties.

   ZERØ TWIJFEL

   Richt je op op niets anders dan winnen met LIGHTSPEED, onze innovatieve, geavanceerde draadloze technologie voor responsieve prestaties en krachtige connectiviteit.

   MIS NOOIT MEER

   De exclusieve HERO 25K-sensor van Logitech G biedt een ongeëvenaarde precisie, snelheid en consistentie. PRO X SUPERLIGHT levert extreme nauwkeurigheid en uiterst precieze controle voor volledig vertrouwen, vooral tijdens intense, supersnelle momenten tijdens toernooien.

   ZERØ TEGENSTAND

   Door de grotere voetjes van PTFE zonder additieven glijdt de muis soepel over het oppervlak voor een directe, vloeiende verbinding met de game.

   ZERØ KOOLSTOF

   PRO X SUPERLIGHT voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van duurzaamheid. Het is een volledig koolstofneutraal gecertificeerd product. Door de aankoop van hernieuwbare energie en koolstof-compensatie is de koolstofuitstoot van onze fabrieken tot nul verminderd.

   Specificaties

   Type:
   Draadloos
   Connectiviteit:
   RF
   Kabeltype:
   USB
   Gemaakt voor:
   Rechts- en linkshandig
   Technologie:
   Optisch
   Schrijf zelf een review!

   Info van het merk