Logitech | Ergo M575 - Graphite

   € 44,90
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review !)
   Vergelijk
   Wenslijst
   Logitech Ergo M575 - Graphite
   image
   Logitech Ergo M575 - Graphite
   Logitech Ergo M575 - Graphite
   Logitech Ergo M575 - Graphite
   Logitech Ergo M575 - Graphite

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   Je krijgt er nog bovenop:

   • Sinds 2001
   • Altijd A-merken
   • Eigen technische diensten
   • Gratis verzending vanaf 20 euro
   € 44,90
   Op voorraad
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Logitech Ergo M575 - Graphite

   WERK BINNEN UW COMFORTZONE

   Minimaliseer beweging en maximaliseer comfort met ERGO M575 – een draadloze trackball met een geronde ergonomische vorm. Uw hand en arm blijven ontspannen, omdat u uw arm niet hoeft te bewegen om de cursor te verplaatsen. De vloeiende en responsieve duimbediening kan overal worden gebruikt, en aangezien de ERGO M575 gewoon op dezelfde plaats kan blijven, is deze perfect voor krappe werkplekken.

   GEVORMD NAAR HANDEN ZOALS DE UWE

   ERGO M575 is ontworpen en ontwikkeld om ergonomisch in de hand te liggen. Je hand en arm blijven ontspannen, omdat je je arm niet hoeft te bewegen om de cursor te verplaatsen.

   DUIM OMHOOG VOOR DUIMBEDIENING

   Ga ergonomisch verantwoord aan het werk met uiterst precieze trackballbediening. Je duim glijdt soepel over het gladde oppervlak van de trackball dankzij een transparante coating. En de hoogwaardige optische sensor zorgt voor fantastische nauwkeurigheid met een uiterst laag energieverbruik.

   MEER RUIMTE VOOR AL UW (GEWELDIGE) SPULLEN

   De ERGO M575 is een zeer compacte oplossing omdat u de muis niet hoeft te verplaatsen om de cursor te bedienen. Daarmee is deze muis ideaal voor krappe werkplekken of voor mensen met een bureautafel vol papieren of persoonlijke spullen (en soms een kommetje ontbijtgranen).  

   VERBIND IN EEN HANDOMDRAAI MET WINDOWS® EN MAC

   U kunt de ERGO M575 op twee manieren verbinden, via Bluetooth® Low Energy of de USB-ontvanger, zodat u tot op 10 meter afstand een sterk, stabiel signaal ontvangt. Maak verbinding met Windows of macOS en maak u nooit meer zorgen over uitval of vertragingen.

   EEN DESIGNKEUZE WAAR U ZICH GOED BIJ VOELT

   DUURZAME KWALITEIT

   De ERGO M575 is duurzaam en betrouwbaar. De muis is het resultaat van Zwitserse technologie en end-to-end-controle van het productieproces, en is ontworpen om meer dan drie miljoen klikken uit te voeren.

   GEMAAKT MET GERECYCLED PLASTIC

   In de plastic onderdelen in ERGO M575 zit gecertificeerd gerecycled plastic (50% in Graphite en 21% in Off-White) om afgedankt plastic van oude consumentenelektronica nieuw leven in te blazen en ons te helpen onze koolstofvoetafdruk te verkleinen.

   ONTWORPEN VOOR ENERGIE-EFFICIËNTIE

   De innovatieve sensor presteert uitstekend met een uiterst laag batterijverbruik. Gaat tot 2 jaar mee op één AA-batterij.

   VERANTWOORD VERPAKT

   De papieren verpakking van de ERGO M575 is gemaakt van materialen uit FSC®-gecertificeerde bossen. Wanneer u voor dit product kiest, steunt u verantwoordelijk beheer van de bossen op aarde.

   EXTRA FUNCTIES

   BATTERIJLEVENSDUUR VAN 24 MAANDEN

   De AA-batterij gaat tot twee jaar mee met de meegeleverde Unifying USB-ontvanger en tot 20 maanden met Bluetooth Low Energy.

   HANDIGE BEDIENING

   Dankzij de grote, goed bereikbare Vorige/Volgende-knoppen is het een makkie om tussen documenten of browsertabbladen te wisselen.

   MAKKELIJK TE REINIGEN

   Is het nodig om uw trackball te reinigen, dan kunt u de bal in een vingerknip uit de muis halen en schoonmaken.

   ONTDEK DE ERGO-OPSTELLING

   Maak werk van een betere ergonomie door zowel uw trackball als uw volledige werkplek aan te passen met behulp van de Logitech Ergo-tutorial.

   MAAK RUIMTE VOOR COMFORT

   Maak van elke werkplek uw comfortzone. Deze compacte set-up heeft de tools die u nodig heeft voor een hele dag comfort en een hogere productiviteit: van een minimalistische combinatie van toetsenbord en trackball tot de juiste webcam en draadloze headset om u tijdens gesprekken goed te voelen.

   Specificaties

   Type:
   Draadloos
   Connectiviteit:
   Bluetooth, RF
   Gemaakt voor:
   Rechtshandig
   Technologie:
   Optisch
   Gevoeligheid:
   2000 dpi
   Schrijf zelf een review!

   Info van het merk

   • Tones BV - Liersesteenweg 153a,
    2220 Heist-op-den-Berg, België
   • BTW BE 0476.407.580
   • Copyright 2023