Logitech | G733 Lightspeed - Zwart

€ 129,90
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review !)
Vergelijk
Verlanglijst
Logitech G733 Lightspeed - Zwart
Logitech G733 Lightspeed - Zwart
Logitech G733 Lightspeed - Zwart
  Logitech G733 Lightspeed - Zwart
  Logitech G733 Lightspeed - Zwart
  Logitech G733 Lightspeed - Zwart

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   Je krijgt er nog bovenop:

   • Sinds 2001
   • Altijd A-merken
   • Eigen technische diensten
   • Gratis verzending vanaf 20 euro
   € 129,90
   Op voorraad
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Logitech G733 Lightspeed - Zwart

   SPELEN ZOALS JIJ HET WILT
   Eindelijk een headset die net zoveel uitstraling heeft als jij. G733 is draadloos en ontworpen voor comfort. Bovendien is de headset uitgerust met surroundsound, stemfilters en geavanceerde verlichting: alles wat je nodig hebt voor een look, geluid en speelstijl om u tegen te zeggen.

   DRAADLOZE VRIJHEID
   Draadloze LIGHTSPEED-technologie biedt meer dan 29 uur batterijlevensduur en tot 20 meter betrouwbare draadloze vrijheid. Kan variëren, afhankelijk van gebruiks- en computeromstandigheden. De batterijlevensduur is gebaseerd op het headsetvolume dat is ingesteld op 50% met de verlichtinguitgeschakeld. Speel zonder verstrikt te raken in vervelende kabels. Laat je helemaal meeslepen in games, muziek, films en meer, en geniet van de vrijheid van draadloos. Voel je vrij en speel zoals jij dat wilt.

   VERLICHT JE GAME
   Ongeveer 16,8 miljoen kleuren en twee zones om de verlichting aan je eigen stijl aan te passen. Je kunt zelf kleuren kiezen, de audio visueel weergeven en integreren in je game of gewoon helemaal losgaan met voorinstellingen en aangepaste animaties. Het is allemaal te programmeren met de gratis G HUB-gamingsoftware.

   MEESLEPENDE AUDIO
   Hoor alle geluiden met onze eigen PRO-G-drivers die zijn ontworpen voor nauwkeurige audio met volledig bereik. Laat je meer dan ooit meeslepen door je games met next-gen DTS Headphone:X 2.0-surroundsound. Geniet van geweldig, kristalhelder geluid met de Discord-gecertificeerde microfoon.

   ULTRALICHTGEWICHT
   De headset weegt maar 278 gram. Dat staat gelijk aan ongeveer twee kleine cheeseburgers of 250 jelly beans. De headset is uiterst licht en de ophangingsband is ontworpen om het gewicht te verlichten en gelijkmatig te verdelen. Zo voel je hem niet eens zitten en kun je je concentreren op je game.

   DE PERFECTE PASVORM
   Het traagschuim in twee lagen past zich zachtjes aan de contouren van je hoofd aan. Het oefent minder druk uit op bepaalde punten en zorgt voor langdurig comfort voor urenlange gamingsessies. De zachte en verstelbare ophangingsband zorgt eveneens voor de perfecte pasvorm.

   Specificaties

   Connectiviteit:
   Draadloos
   Draagwijze:
   Over-ear
   Aansluiting:
   Bluetooth
   Gewicht (gr):
   278 gr
   Noise cancelling:
   Schrijf zelf een review!

   Info van het merk