Logitech | G203 - Zwart

€ 37,95
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review !)
Vergelijk
Verlanglijst
Logitech G203 - Zwart
Logitech G203 - Zwart
Logitech G203 - Zwart
  Logitech G203 - Zwart
  Logitech G203 - Zwart
  Logitech G203 - Zwart

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   Je krijgt er nog bovenop:

   • Sinds 2001
   • Altijd A-merken
   • Eigen technische diensten
   • Gratis verzending vanaf 20 euro
   € 37,95
   Op voorraad
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Logitech G203 - Zwart

   KLAAR OM TE SPELEN

   Benut je speltijd optimaal met de G203-gamingmuis, verkrijgbaar in verschillende levendige kleuren. LIGHTSYNC-technologie, een sensor van gamekwaliteit en een klassieke indeling met 6 knoppen brengen licht in je game en op je bureau.

   LIGHTSYNC - RGB COLOR WAVE

   Kies uit levendige animaties, game- en mediageïnspireerde instellingen, of programmeer je eigen configuraties met zo'n 16,8 miljoen kleuren.

   EENVOUDIGE AANPASSING

   Kies één kleur, meng er drie, kies een leuke vooraf ingestelde animatie, of maak er zelf een. De keuze is aan jou! Je kunt zelfs je muis synchroniseren met andere Logitech G LIGHTSYNC-producten voor een perfecte match.

   DYNAMISCHE SCHERMSAMPLING

   Stel je verlichting in op Screen Sampler om deze met je scherm te synchroniseren. Stel je muis in om op kleurveranderingen in games, films en meer te reageren.

   AUDIOVISUALISATIE

   Speel muziek, film- of gamegeluiden af (wat je maar wilt) en G203 laat de kleuren op het ritme meeknipperen. Pas niveaus en kleuren aan om jouw stempel op het dansfeest te zetten.

   SENSOR VAN GAMINGKLASSE

   Biedt nauwkeurige cursortracking en snelle prestaties dankzij een sensor van gamingklasse. Met aanpasbare gevoeligheid van 200 tot 8000 dpi: kies het juiste niveau dat bij jouw speelvoorkeuren past. Gebruik Logitech G HUB-software om tot 5 voorinstellingen te programmeren.

   BETROUWBAAR EN VERTROUWD ONTWERP

   Het klassieke ontwerp met zes knoppen biedt comfort en vertrouwen, zodat je op ontdekkingstocht kunt gaan, spreuken kunt uitspreken en kunt gamen precies zoals jij dat wilt. Gebruik de Logitech G HUB-software om gameopdrachten, systeeminstellingen of sneltoetsen aan knoppen toe te wijzen en je gameplay efficiënter te maken.

   GEOPTIMALISEERD SPANSYSTEEM

   De primaire linker- en rechterknoppen hebben een exclusief Logitech G-systeem met metalen springveren voor knoppen dat voor nauwkeurige knopactivering zorgt en een consistente ervaring biedt, elke klik weer.

   LOGITECH G HUB-GAMINGSOFTWARE

   G203 is ontworpen om naadloos op elk systeem te werken, maar als je de functies wilt verfijnen, kun je de gebruiksvriendelijke aanpassingssoftware gratis downloaden en gemakkelijk instellen. Logitech G HUB-software is een volledige aanpassingssuite waarmee je verlichting, gevoeligheid en knopopdrachten op je G203-muis kunt personaliseren.

   SPEEL MET KLEUR

   Gaming krijgt een hele nieuwe look: Logitech G combineert geavanceerde gametechnologie met levendige kleuren, een moderne stijl en een geweldige vibe. Maak je set-up helemaal af met een headset en toetsenbord voor geweldige prestaties.

   Specificaties

   Type:
   Bedraad
   Kabeltype:
   USB
   Afmetingen:
   11,66 x 6,22 x 3,82 cm
   Gewicht:
   85 gr
   RGB:
   Schrijf zelf een review!

   Info van het merk