Logitech | G502 Hero - Zwart

   € 69,90
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review !)
   Vergelijk
   Wenslijst
   Logitech G502 Hero - Zwart
   image
   Logitech G502 Hero - Zwart
   Logitech G502 Hero - Zwart
   Logitech G502 Hero - Zwart
   Logitech G502 Hero - Zwart

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   Je krijgt er nog bovenop:

   • Sinds 2001
   • Altijd A-merken
   • Eigen technische diensten
   • Gratis verzending vanaf 20 euro
   € 69,90
   Op voorraad
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Logitech G502 Hero - Zwart

   EEN HERBOREN HELD

   De G502 HERO heeft een geavanceerde optische sensor voor optimale trackingprecisie, aanpasbare RGB-verlichting, aangepaste gameprofielen, aanpasbare gevoeligheid van 200 tot 25.600 dpi en verplaatsbare gewichten.

   HERO 25K-SENSOR

   De HERO is onze meest nauwkeurige gamingsensor ooit, met next-gen precisie en een volledig nieuwe architectuur. Met de snelste verwerking van framefrequentie tot nu toe biedt de HERO meer dan 400 IPS over een dpi-bereik van 100 - 25.600 zonder enige vertraging, filtering of versnelling. HERO bereikt precisie op wedstrijdniveau en biedt het meest consistente reactievermogen ooit. Je kunt je dpi-instellingen aanpassen en afstemmen met de Logitech Gaming Software (LGS).

   11 PROGRAMMEERBARE KNOPPEN

   Programmeer met de Logitech Gaming Software je favoriete opdrachten en macro's voor elk van de 11 knoppen. Bouwen, verstoppen, vechten, helen... breng je power moves binnen handbereik. Bewaar tot 5 verschillende profielen rechtstreeks op de muis om je instellingen overal met je mee naartoe te nemen.

   AFSTEMBAAR GEWICHT

   Zet de muis naar je hand en beweeg soepel richting de overwinning. De G502 HERO wordt geleverd met vijf gewichten van 3,6 g, die aanpasbaar zijn in verschillende configuraties met het zwaartepunt voor, achter, links, rechts en in het midden. Experimenteer met de uitlijning en balans om ze voor jou perfect te maken en je spelprestaties te optimaliseren.

   LIGHTSYNC RGB

   LIGHTSYNC-technologie is next-gen RGB die kan worden aangedreven door games, audio of je scherm om de meest meeslepende RGB-ervaring ooit te creëren. Kies uit een volledig spectrum van zo'n 16,8 miljoen kleuren, en synchroniseer verlichtingsanimaties en -effecten met je andere Logitech G-apparaten. Pas het allemaal snel en eenvoudig aan met Logitech Gaming Software.

   SPELKLARE DETAILS

   Naast de kernprestaties en personalisatiefuncties zijn veel details met zorg ontworpen en ingebouwd. Kijk naar de primaire knoppen met mechanische schakelaars die zijn getest tot 50 miljoen klikken, de gevlochten kabel met klittenbandsluiting, de rubberen zijgrepen, het magnetische klepje voor het gewichtencompartiment en nog meer.

   Specificaties

   Type:
   Bedraad
   Kabeltype:
   USB
   Gemaakt voor:
   Rechtshandig
   Technologie:
   Optisch
   Gevoeligheid:
   25600 dpi
   Schrijf zelf een review!

   Info van het merk

   • Tones BV - Liersesteenweg 153a,
    2220 Heist-op-den-Berg, België
   • BTW BE 0476.407.580
   • Copyright 2023