Logitech | G502 Hero - Zwart

€ 69,90€ 52,90
-24%
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review !)
Vergelijk
Verlanglijst

Waarborg

STANDAARD
2 jaar garantie van de fabrikant

Je krijgt er nog bovenop:

  • Sinds 2001
  • Altijd A-merken
  • Eigen technische diensten
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
€ 69,90€ 52,90
-24%
Op voorraad
Controleer de voorraad in de winkel

Beschrijving

Logitech G502 Hero - Zwart

EEN HERBOREN HELD

De G502 HERO heeft een geavanceerde optische sensor voor optimale trackingprecisie, aanpasbare RGB-verlichting, aangepaste gameprofielen, aanpasbare gevoeligheid van 200 tot 25.600 dpi en verplaatsbare gewichten.

HERO 25K-SENSOR

De HERO is onze meest nauwkeurige gamingsensor ooit, met next-gen precisie en een volledig nieuwe architectuur. Met de snelste verwerking van framefrequentie tot nu toe biedt de HERO meer dan 400 IPS over een dpi-bereik van 100 - 25.600 zonder enige vertraging, filtering of versnelling. HERO bereikt precisie op wedstrijdniveau en biedt het meest consistente reactievermogen ooit. Je kunt je dpi-instellingen aanpassen en afstemmen met de Logitech Gaming Software (LGS).

11 PROGRAMMEERBARE KNOPPEN

Programmeer met de Logitech Gaming Software je favoriete opdrachten en macro's voor elk van de 11 knoppen. Bouwen, verstoppen, vechten, helen... breng je power moves binnen handbereik. Bewaar tot 5 verschillende profielen rechtstreeks op de muis om je instellingen overal met je mee naartoe te nemen.

AFSTEMBAAR GEWICHT

Zet de muis naar je hand en beweeg soepel richting de overwinning. De G502 HERO wordt geleverd met vijf gewichten van 3,6 g, die aanpasbaar zijn in verschillende configuraties met het zwaartepunt voor, achter, links, rechts en in het midden. Experimenteer met de uitlijning en balans om ze voor jou perfect te maken en je spelprestaties te optimaliseren.

LIGHTSYNC RGB

LIGHTSYNC-technologie is next-gen RGB die kan worden aangedreven door games, audio of je scherm om de meest meeslepende RGB-ervaring ooit te creëren. Kies uit een volledig spectrum van zo'n 16,8 miljoen kleuren, en synchroniseer verlichtingsanimaties en -effecten met je andere Logitech G-apparaten. Pas het allemaal snel en eenvoudig aan met Logitech Gaming Software.

SPELKLARE DETAILS

Naast de kernprestaties en personalisatiefuncties zijn veel details met zorg ontworpen en ingebouwd. Kijk naar de primaire knoppen met mechanische schakelaars die zijn getest tot 50 miljoen klikken, de gevlochten kabel met klittenbandsluiting, de rubberen zijgrepen, het magnetische klepje voor het gewichtencompartiment en nog meer.

Specificaties

Type:
Bedraad
Kabeltype:
USB
Gemaakt voor:
Rechtshandig
Technologie:
Optisch
Gevoeligheid:
25600 dpi
Schrijf zelf een review!

Info van het merk