Logitech | Pro Wireless

€ 114,90
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review !)
Vergelijk
Verlanglijst
Logitech Pro Wireless
Logitech Pro Wireless
Logitech Pro Wireless
Logitech Pro Wireless
Logitech Pro Wireless
Logitech Pro Wireless
Logitech Pro Wireless
  Logitech Pro Wireless
  Logitech Pro Wireless
  Logitech Pro Wireless
  Logitech Pro Wireless

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   Je krijgt er nog bovenop:

   • Sinds 2001
   • Altijd A-merken
   • Eigen technische diensten
   • Gratis verzending vanaf 20 euro
   € 114,90
   Levering in 2-3 werkdagen
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Logitech Pro Wireless

   ONTWORPEN MET PROFESSIONALS, ONTWIKKELD OM TE WINNEN

   PRO Wireless is ontworpen als de ultieme gamingmuis voor eSports-professionals. 2 jaar lang heeft Logitech G samengewerkt met meer dan 50 professionele spelers om vorm, gewicht en gevoel tot in de puntjes af te stellen, in combinatie met onze draadloze LIGHTSPEED-technologie en de HERO 25K-sensor. Het resultaat is een gamingmuis met ongeëvenaarde prestaties en precisie, die je de tools en het vertrouwen geeft die je nodig hebt om te winnen.

   ONZE MEEST NAUWKEURIGE GAMINGSENSOR

   Net zoals eSports-professionals naar steeds meer snelheid en nauwkeurigheid streven, doet Logitech G dat ook. Met de ontwikkeling van HERO 25K, de next-gen gamingsensor, is er nu een nieuwe koploper op de markt. Voor de PRO Wireless is HERO 25K geoptimaliseerd om waanzinnige moves te tracken met een snelheid van meer dan 400 IPS zonder door te draaien. HERO 25K levert topprestaties bij elke gevoeligheid zonder enige vertraging, versnelling of filtering van 100 tot 25.600 DPI. HERO 25K verbruikt ook 10 keer minder energie dan zijn voorgangers, zoals PMW3366, wat een lichtere batterij en een langere batterijlevensduur mogelijk maakt. Professionals verdienen het beste, en dat is HERO 25K.

   DRAADLOOS MET LIGHTSPEED

   Voor professionals is het essentieel dat ze niet door een draad worden tegengehouden. Een draad die achter de muis aansleept geeft wrijving en afleiding, wat onaanvaardbaar is in professionele eSports. Deze innovatieve, volledig draadloze technologie overwint de beperkingen van vertraging, verbinding en vermogen om een betrouwbare, vertragingsvrije verbinding te bieden met een rapportagesnelheid van 1ms, en dat zonder draad.

   ULTRALICHTGEWICHT

   Het nieuwste endoskeletonontwerp van Logitech G heeft een onwerkelijk gewicht van 80 g. De ongelooflijk dunne buitenlaag van slechts 1 mm is gemaakt van een innovatief ladderchassisontwerp voor stevigheid en structurele ondersteuning waarmee je klaar bent voor een tournooi.

   De geavanceerde LiPo-batterij heeft een ongelooflijk lange levensduur en is vederlicht, perfect voor draadloos gamen zonder gedoe en zonder zorgen. Laad de batterij op voor een toernooi en je hoeft je tijdens de wedstrijd geen zorgen te maken.

   4-8 PROGRAMMEERBARE KNOPPEN

   Dankzij de verwijderbare zijknoppen aan linker- en rechterkant is de PRO Wireless werkelijk symmetrisch en kunnen professionals besluiten hoeveel zijknoppen ze willen gebruiken (van geen tot vier). De dpi-knop zit onderaan de muis om onbedoelde dpi-verschuivingen tijdens de game te voorkomen. Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse is meteen klaar voor gebruik met vooraf ingestelde knoppen, of kan volledig op je eigen voorkeuren worden afgestemd met de Logitech G HUB.

   LIGHTSYNC RGB

   PRO Wireless wordt geleverd met ongeveer 16,8 miljoen aanpasbare kleuren, perfect voor de kleuren van je team, om je opstelling te personaliseren of met andere G-producten te synchroniseren. LIGHTSYNC biedt ook gamegestuurde lichteffecten die reageren op acties in de game, audiovisualisatie, schermsampling en meer. Je kunt het allemaal programmeren met G HUB.

   INGEBOUWD GEHEUGEN

   Met een ingebouwd geheugen kun je G HUB gebruiken om je voorkeuren rechtstreeks in de muis op te slaan voor snel en eenvoudig gebruik op toernooisystemen. De instellingen van je muis blijven consistent van thuis tot op het podium. Maak je geen zorgen over het installeren van speciale software of het opnieuw configureren van je instellingen. Stort je direct in de game.

   MECHANISCH SPANSYSTEEM VOOR KNOPPEN

   PRO Wireless is uitgerust met de nieuwste technologie voor de primaire knoppen. Met een metalen spring om de platen van de linker- en rechterknop apart aan te spannen, zijn de klikafstand en werkingskracht (vereiste kracht om te klikken) verkleind en verfijnd. Het resultaat is een ongelooflijk nauwkeurig, consistent en stevig gevoel bij elke klik.

   DUURZAME PRESTATIES

   De PRO Wireless bouwt verder op meer dan 35 jaar Logitech-expertise in het ontwikkelen, maken en testen van muizen en is dan ook ontworpen om aan de eisen van professionele eSports-spelers te voldoen tijdens trainingen en toernooien. Het oppervlak van de PRO is voorzien van een coating voor duurzaamheid en grip. De voetjes zijn getest voor prestaties over een afstand van meer dan 250 km. De linker- en rechterknoppen gaan meer dan 50 miljoen klikken mee, wat gelijk staat aan 5 jaar lang dagelijks 10 uur trainen.

   PRO-REEKS

   De PRO-reeks is speciaal ontworpen voor professioneel gamen. De uiterst geavanceerde technologie en hoogpresterende specificaties zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele spelers wereldwijd, en leveren de nauwkeurigheid, snelheid en duurzaamheid die je nodig hebt om te winnen. Alles wat professionals nodig hebben. Niets meer, niets minder.

   Specificaties

   Type:
   Draadloos
   Connectiviteit:
   RF
   Kabeltype:
   USB
   Gemaakt voor:
   Rechtshandig
   Technologie:
   Optisch
   Schrijf zelf een review!

   Info van het merk