Canon | PIXMA MG3650S - Inkjet (kleur)

€ 59,89
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review !)
Vergelijk
Verlanglijst
Canon PIXMA MG3650S - Inkjet (kleur)
Canon PIXMA MG3650S - Inkjet (kleur)
Canon PIXMA MG3650S - Inkjet (kleur)
  Canon PIXMA MG3650S - Inkjet (kleur)
  Canon PIXMA MG3650S - Inkjet (kleur)
  Canon PIXMA MG3650S - Inkjet (kleur)

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   Je krijgt er nog bovenop:

   • Sinds 2001
   • Altijd A-merken
   • Eigen technische diensten
   • Gratis verzending vanaf 20 euro
   € 59,89
   Op voorraad
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Canon PIXMA MG3650S - Inkjet (kleur)

   Technische Details: De Canon PIXMA MG3650S is een veelzijdige printer die is ontworpen om te voldoen aan uw thuis- of kantoordrukbehoeften. Met een minimale systeemconfiguratie ondersteunt het Windows en Mac besturingssystemen, evenals mobiele systemen zoals Android en iOS. Met standaardinterfaces zoals USB en draadloos LAN biedt deze printer handige connectiviteit voor moeiteloos gebruik.

   Afdruksnelheid: Geniet van snelle en hoogwaardige afdrukken met een maximale resolutie van 4800 x 1200 DPI. De inkjettechnologie zorgt voor scherpe en nauwkeurige resultaten. Bovendien bespaart de automatische dubbelzijdige printfunctie tijd en papier.

   Scan- en kopieerfuncties: De PIXMA MG3650S is uitgerust met een flatbedscanner met een optische scanresolutie van 1200 x 2400 DPI. Met een kleurdiepte van 48 bits bij invoer en 24 bits bij uitvoer garandeert het hoogwaardige scans. Bovendien kunt u met de kleurenkopieerfunctie tot 21 exemplaren tegelijk reproduceren.

   Connectiviteit en Papierbeheer: Deze printer ondersteunt mobiele afdruktechnologieën zoals Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria Print Service en PIXMA Cloud Link voor moeiteloos afdrukken vanaf uw mobiele apparaten. Met een maximale invoercapaciteit van 100 vellen en ondersteuning voor verschillende papierformaten, waaronder enveloppen en A4- en A5-formaten, biedt het optimale gebruiksvriendelijkheid.

   Ontwerp en Prestaties: Met zijn stijlvolle zwarte ontwerp integreert de Canon PIXMA MG3650S naadloos in elke thuis- of zakelijke omgeving. Het geluidsniveau in de slaapstand is 43,5 dB, wat een stille werking garandeert. Bovendien is het uitgerust met twee afdrukcartridges voor efficiënt beheer van verbruiksartikelen.

   Inhoud van de verpakking en andere kenmerken: De printer wordt geleverd met verschillende software, waaronder MP Driver, My Image Garden met Full HD Movie Print, en Quick Menu, voor een volledige en gebruiksvriendelijke ervaring. Het ondersteunt ook de PictBridge-functie voor direct afdrukken vanaf compatibele apparaten.

   Positionering op de markt en logistieke gegevens: De Canon PIXMA MG3650S is ontworpen om zowel aan huishoudelijke als professionele behoeften te voldoen, met betrouwbare prestaties en uitzonderlijke afdrukkwaliteit. Het harmonisatiesysteemcode is 84433100.

   Invoer- en uitvoercapaciteit: Met een maximale invoercapaciteit van 100 vellen en een handige papierlade, zorgt deze printer voor efficiënt papierbeheer om aan uw afdrukbehoeften te voldoen.

   Profiteer van hoogwaardige afdrukken en handige connectiviteit met de Canon PIXMA MG3650S, uw ideale partner voor al uw afdrukbehoeften.

   Specificaties

   Type printer:
   All-in-One printer
   Functionaliteiten:
   Kopiëren, Afdrukken, Scannen
   Kleurenprinter:
   Kleurafdruk
   Gebruikslocatie:
   Kantoor, Thuis
   Afdruktechnologie:
   Inkjet
   Schrijf zelf een review!

   Info van het merk

   • Tones BV - Liersesteenweg 153a,
    2220 Heist-op-den-Berg, België
   • BTW BE 0476.407.580
   • Copyright 2024