Basic Intel® NUC

Dé Intel® Next™ Unit of Computing® is ultra(!) klein maar zet grootse prestaties neer. Dankzij de power van een Intel® processoren en SSD, zal u niet hoeven te wachten op deze machine!

Startend vanaf:

€ 270,64

Medium Intel® i3 of i5 NUC

Intel® NUC's zijn mini-PC's die gebaseerd zijn op mobiele technologie van Intel. Ze zitten in een compacte behuizing (11x11m), zijn uiterst zuinig en stil. Intel® NUC's zijn perfect voor dagelijks werk en bovendien indien gewenst achter een scherm te monteren.

Startend vanaf:

€ 449,37

Kaby Lake Gaming

Deze instap Intel gaming PC is in zijn standaard vorm al geschikt voor de lichtere games, maar kan je verder upgraden tot een systeem dat prefect de nieuwe veeleisende games aankan.

Startend vanaf:

€ 725,33

High-end Intel® i7 NUC

Intel® NUC's zijn mini-PC's die gebaseerd zijn op mobiele technologie van Intel. Ze zitten in een compacte behuizing (211x116x28 mm), zijn uiterst zuinig en stil. Deze Intel® NUC is geschikt voor lichte games en kan bovendien achter een scherm worden gemonteerd.

Startend vanaf:

€ 766,16

Ryzen Basic Gamer

Deze AMD Ryzen Basic Gamer heeft alles in huis om je ontzettend veel uren (game)plezier te doen beleven. In de standaard uitvoering perfect voor de lichtere E-Sports games of voor wie foto's en video's wil bewerken. Maar ook wie de laatste nieuwe AAA-Games wil gaan spelen zonder aan game-ervaring in te boeten kan met deze config al heel ver komen.

Startend vanaf:

€ 823,96

Overwatch Gaming Machine

Deze pc is gemaakt om Overwatch probleemloos te kunnen spelen. Gebaseerd op de 7 de Generatie Intel Core Processors! Met o.a. een verbeterde GPU, DDR4 en meer PCIe Lanes is het nieuwe platform helemaal klaar voor de toekomst.

Startend vanaf:

€ 816,51

HyperX AMD Gaming Monster

In samenwerking met HyperX hebben we deze top build samengesteld. In zijn standaard vorm zorgt deze al voor een super gaming ervaring maar met de nodige opties tover je deze om tot een echt monster. De basis is het nieuwe AMD Ryzen platform waarbij je kan kiezen tussen de R5, met 4 fysieke Cores, of de R7 met 8 fysieke cores, die vooral uitblinkt in multi-threaded applicaties. Ideaal voor wie bijvoorbeeld naast het gamen ook wil encoderen en renderen.

Startend vanaf:

€ 1000,55

Red Dragon

The Choice of Champions

Startend vanaf:

€ 1505,05

Purple Haze

Deze Purple Haze configuratie is de ultieme gaming PC op het Z370 platform van Intel, met alle tweaks, klaar om meteen te starten. Voor zijn prijs krijg je heel veel voor terug!

Startend vanaf:

€ 1503,01

ASUS Strix Dream Gaming Rig

Geen enkele toegeving hebben we hierin gedaan op gebied van afwerking of kwaliteit. Echte Asus ROG Strix configuratie, dus best in class gaming PCs, klaar voor VR, 4K en DX12!

Startend vanaf:

€ 1917,91

Start je configuratie

Info

OK