ASUS Strix Dream Gaming Rig

Geen enkele toegeving hebben we hierin gedaan op gebied van afwerking of kwaliteit. Echte Asus ROG Strix configuratie, dus best in class gaming PCs, klaar voor VR, 4K en DX12!

Startend vanaf:

€ 2076,78

Basic Intel® NUC

Dé Intel® Next™ Unit of Computing® is ultra(!) klein maar zet grootse prestaties neer. Dankzij de power van een Intel® processoren en SSD, zal u niet hoeven te wachten op deze machine!

Startend vanaf:

€ 161,62

Go Pro Studio

Of u nu werkt met GoPro Studio of Premiere, Avid of AfterEffects, deze machine zal u nooit teleurstellen. De supersnelle Intel CPU geeft u de benodigde renderpower en een SSD zorgen dat u zo min mogelijk moet wachten. Deze machine is voor mensen die geen tijd hebben om tijd te verliezen én bovendien fluisterstil.

Startend vanaf:

€ 1058,22

Green Limited Razer Edition

Met al de nieuwste hardware onder de motorkap is met deze pc game plezier gegarandeerd. Het Z270 platform van Intel is bijzonder krachtig en in combinatie met overclockbare K-Sku's is er voldoende power beschikbaar voor het aansturen van één of meerdere NVIDIA GPU's! Werkt het af met een NVMe drive en je zit zeker voor het komende jaar weer op de eerste rij in performance land.

Startend vanaf:

€ 1317,37

Growing Strix RGB Gaming

De gaming machine die meegroeit met je budget, met de Kaby Lake Chipset. Dit is een echt monster dat van geen ophouden weet en je kan echt op je beide oren slapen als je wilt gamen! De config is uitgevoerd in RGB. Als Standaard schijf kiezen we hier voor een SSD van 500GB van Samsung. Laat je verbazen over zijn kracht.

Startend vanaf:

€ 1016,89

High-end Intel® i7 NUC

Intel® NUC's zijn mini-PC's die gebaseerd zijn op mobiele technologie van Intel. Ze zitten in een compacte behuizing (211x116x28 mm), zijn uiterst zuinig en stil. Deze Intel® NUC is geschikt voor lichte games en kan bovendien achter een scherm worden gemonteerd.

Startend vanaf:

€ 807,74

HyperX AMD Gaming Monster

In samenwerking met HyperX hebben we deze top build samengesteld.

Startend vanaf:

€ 961,29

Kaby Lake Gaming

Startend vanaf:

€ 779,96

Medium Intel® i3 of i5 NUC

Intel® NUC's zijn mini-PC's die gebaseerd zijn op mobiele technologie van Intel. Ze zitten in een compacte behuizing (11x11m), zijn uiterst zuinig en stil. Intel® NUC's zijn perfect voor dagelijks werk en bovendien indien gewenst achter een scherm te monteren.

Startend vanaf:

€ 460,09

Moba Gaming PC

Gebaseerd op het nieuwste platform van AMD, is deze configuratie ideaal voor basic gaming zoals Minecraft! Great value, great performance!

Startend vanaf:

€ 318,26

Overwatch Gaming Machine

Deze pc is gemaakt om Overwatch probleemloos te kunnen spelen. Gebaseerd op de 7 de Generatie Intel Core Processors! Met o.a. een verbeterde GPU, DDR4 en meer PCIe Lanes is het nieuwe platform helemaal klaar voor de toekomst.

Startend vanaf:

€ 996,03

Purple Haze

Deze Purple Haze configuratie is de ultieme gaming PC op het Z370 platform van Intel, met alle tweaks, klaar om meteen te starten. Voor zijn prijs krijg je heel veel voor terug!

Startend vanaf:

€ 1465,92

Red Dragon

The Choice of Champions

Startend vanaf:

€ 1430,36

Snow

Krachtige, doch budgetvriendelijke allround gaming pc, gebaseerd op de 7 de Generatie Intel Core Processors! Helemaal klaar voor de toekomst.

Startend vanaf:

€ 981,36

Surf the internet!

Deze configuratie is gemaakt rond het Skylake platform van Intel. Ideaal voor dagelijks werk en multimedia consumptie! Voor gaming dien je een kijkje te nemen bij onze zwaardere configuraties.

Startend vanaf:

€ 362,52

Ultimate Strix RGB Monster

De meest extreme machine die je kan maken, met de Kaby Lake Chipset. Dit is een echt overclocking monster dat van geen ophouden weet en je kan echt op je beide oren slapen als je wilt gamen! De hele config is uitgevoerd in RGB. Als Standaard schijf kiezen we hier voor Intel 600p M.2: de krachtpatser van Intel! Laat je verbazen over de mogelijkheden.

Startend vanaf:

€ 1583,30

Start je configuratie

Info

OK