Coffee Power

Standaard office en multimedia en mits de juiste keuze van onderdelen, de nieuwste AAA Games, deze config kan het allemaal. Dit allemaal in een sober pakje, maar vergis u niet onder de moterkap vind je de laatste nieuwe 8th gen Intel terug en kan je hem ook grafisch tot een echte krachtpatser omtoveren.

Startend vanaf:

€ 441,03

Medium Intel® i3 of i5 NUC

Intel® NUC's zijn mini-PC's die gebaseerd zijn op mobiele technologie van Intel. Ze zitten in een compacte behuizing (11x11m), zijn uiterst zuinig en stil. Intel® NUC's zijn perfect voor dagelijks werk en bovendien indien gewenst achter een scherm te monteren.

Startend vanaf:

€ 654,87

Call of Duty Game PC

Deze AMD Ryzen Gamer heeft alles in huis om je ontzettend veel uren (game)plezier te doen beleven. In de standaard uitvoering perfect voor de lichtere E-Sports games of voor wie foto's en video's wil bewerken. Maar ook wie de laatste nieuwe AAA-Games wil gaan spelen zonder aan game-ervaring in te boeten kan met deze config al heel ver komen.

Startend vanaf:

€ 852,92

Battlegrounds Game PC

Ga de strijd aan met deze op de nieuwste 8th Gen Intel gebaseerde config. Maak hem zo krachtig als je zelf wil, deze Black or White beauty laat je alvast van zijn mooiste kantjes zien.

Startend vanaf:

€ 1375,02

HyperX Gaming Monster

In samenwerking met HyperX hebben we deze top build samengesteld. In zijn standaard vorm zorgt deze al voor een super gaming ervaring maar met de nodige opties tover je deze om tot een echt monster. De basis is het nieuwe AMD Ryzen platform waarbij je kan kiezen tussen de R5, met 4 fysieke Cores, of de R7 met 8 fysieke cores, die vooral uitblinkt in multi-threaded applicaties. Ideaal voor wie bijvoorbeeld naast het gamen ook wil encoderen en renderen.

Startend vanaf:

€ 896,53

Content Creation Workstation

Deze performante en toch fluisterstille workstation is ideaal voor wie met programma's als Photoshop, After Effects, Lightroom, AutoCad, Inventor of Revit werkt. Ook voor Maya, Cinema4D en 3ds Max is dit systeem geschikt als je het renderen op een afzonderlijk systeem uitvoert. Al deze programma's hebben vooral baat bij een zo hoog mogelijke clocksnelheid en dan komen we automatisch bij het nieuwste Intel Core platform waarop dit systeem is gebaseerd.

Startend vanaf:

€ 1120,26

Quake Champions Game PC

Verkijk je niet op deze kleine schoonheid, klein maar uiterst krachtig! Deze compacte Ion Power is slechts 35cm hoog maar bevat toch alles wat een krachtig syteem moet hebben. Aan jou de keuze voor welke kleur je kiest.

Startend vanaf:

€ 934,02

Fortnite Ninja

Met deze unieke Fortnite Ninja config ben je helemaal klaar om de stijd aan te gaan en het beste van jezelf te geven.

Startend vanaf:

€ 1120,73

High-end Intel® i7 NUC

Intel® NUC's zijn uiterst compacte(221x142x39 mm) en toch krachtige mini-PC's die gebaseerd zijn op mobiele technologie van Intel. Daarboven zijn ze uiterst zuinig en stil. Deze Intel® NUC is zelfs geschikt voor het zwaardere grafische werk, door de krachtige Radeon RX Vega M GH graphics ga je de meeste titels op 1080P probleemloos aankunnen en zelfs VR gaming is hiermee mogelijk.

Startend vanaf:

€ 1230,17

Far Cry 5 Game PC

Ervaar Gaming zoals het bedoeld is met deze Eden's Fury. Met alle laatste nieuwe snufjes op gebied van gaming technology.

Startend vanaf:

€ 999,40

Azurite Meshify

Deze Azurite Meshify Gaming PC staat garant om je urenlang plezier te doen beleven.

Startend vanaf:

€ 1350,55

MSI X299 Widowmaker

Deze X299 krachtpatser met onderdelen van MSI is in staat tot waanzinnige prestaties!

Startend vanaf:

€ 1752,07

ASUS Strix Dream Gaming Rig

Geen enkele toegeving hebben we hierin gedaan op gebied van afwerking of kwaliteit. Echte Asus ROG Strix configuratie, dus best in class gaming PCs, klaar voor VR, 4K en DX12!

Startend vanaf:

€ 2055,60

RTX Gamer

GeForce RTX. Graphics opnieuw uitgevonden. Of je nu midden in de loopgraven van Battlefield V bevindt of door de buitenaardse lucht in Anthem vliegt, met Nvidia GeForce RTX heb je altijd de ultieme game-ervaring. Ga iedere uitdaging aan met de nieuwe Nvidia Turing-architectuur en het revolutionaire RTX-platform. Game op RTX.

Startend vanaf:

€ 1713,53

Mining 8G H110

Met deze complete GPU mining rig ben je direct klaar om te beginnen met het minen van een breed scala aan crypto coins. Je kiest zelf hoe zwaar je hem wil maken van 1 tot 6 videokaarten.

Startend vanaf:

€ 929,31

Start je configuratie

Info

OK