• GeForce® GTX 1070 Ti

  GAMING PERFECTED

 • The 6th Gen Intel® Core™

  Available now!

Kickass hardware, kickass performance.

Social media

 • Groot nieuws! We merken dat dit reacties losmaakt bij jullie, onze klanten. We kunnen echter iedereen geruststellen. Tones blijft Tones met hetzelfde personeel, met dezelfde service en dezelfde leidinggevende mensen. Wij blijven denken aan jullie, onze klanten. Wij koesteren jullie. Tones zal dichter bij jullie komen, onze klanten. Door extra winkelpunten in de vorm van shop in shop. Wij zullen deze ook aansturen, bevoorraden, .... en vooral personeel dat opgeleid is door Tones zal je bedienen. Elke dag van de week. We kunnen nog niet vrijgeven waar de extra shops in shops komen, of misschien wel extra echte Tones winkels 😀. We zullen echter iedereen verbazen. Wij komen in snel tempo naar jullie, onze klanten. We kunnen dit niet alleen en hebben nu de steun van een op en top Belgische firma, Krefel. Samen gaan we voor betere service, groter gamma en betere prijzen. En tot slot kan ik iedereen geruststellen: we gaan geen wasmachine verkopen. Daarvoor kan je nog steeds terecht bij Krefel. Samen gaan we voor beter en werken we aan de toekomst. De Tones winkel zal dichter bij je staan als ooit tevoren. Jullie, onze klanten, verdienen dat!
 • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Twijfel dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Wij zijn op zoek naar 3 nieuwe medewerkers voor onze gloednieuwe winkel te Wemmel! Wij zoeken: 3 winkelmedewerkers voor onze vestiging te Wemmel Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en solliciteer vandaag nog via jobs@tones.be Jouw functie Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze TonesCrew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring. Jouw werkweek loopt van dinsdag tot en met zaterdag, weekendwerk schrikt je bijgevolg niet af. Jouw profiel Alle profielen zijn welkom bij ons. Het spreekt uiteraard voor zich dat de passie voor computers en alles daarrond een vereiste is. Je bent vooral klantgericht, bent een uitstekende teamplayer en toont initiatief en ambitie om samen te werken aan de exponentiële groei van Tones. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en sociaalvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk. Ons aanbod Je krijgt van ons een veelzijdige functie in een steeds groeiend en innovatief bedrijf. Je werkt in een aangename sfeer. Uiteraard bieden wij jou, net zoals onze computers, een op maat gemaakt loon mét extralegale voordelen.
 • Pre-order now @Tones.be
 • Stemmen kan hier: https://be.hardware.info/nieuws/53860/hardwareinfo-community-awards-2017-stem-nu-voor-de-eindronde
 • Wil jij ons helpen om de award "Beste hardware webshop van België" in de wacht te slepen? Vergeet dan zeker niet je stem uit te brengen! https://be.hardware.info/nieuws/53860/hardwareinfo-community-awards-2017-stem-nu-voor-de-eindronde

Volg ons via Facebook

Jouw bestelling

0 artikelen

€ 0,00

Al geregistreerd?

Tones troeven

 • Passie voor Performance
 • Oog voor Details
 • Super Service
Wie ben jij?