Tones.be homepage

Spec Ops The Line

Alles ivm gamez!

Spec Ops The Line

Berichtdoor stenko » di jul 10, 2012 10:35

Afbeelding
Het Dubai waarin deze grimmige shooter zich afspeelt, is na een reeks vernietigende zandstormen opnieuw opgeëist door de woestijn. Vlak voor de ooit glimmende wolkenkrabbers onder heet zand werden bedolven, vond de grootste evacuatie ooit plaats. Een Amerikaanse kolonel weigerde echter de laatste burgers de rug toe te keren. Hij is samen met hen ‘terminaal vermist'. Tenminste, tot men verontrustende tekenen van leven opvangt.
Het radiocontact met een eerste verkenningsteam gaat verloren en men stuurt er een ander achteraan: jij en twee andere elitesoldaten. Zo begint een fysieke en mentale calvarietocht door de hel die hier Dubai heet. Een rauwe, gewelddadige en bijwijlen hallucinante trip die voor zijn plot schaamteloos, maar geslaagd, te leen gaat bij Joseph Conrads Heart of darkness of Coppola's interpretatie daarvan in Apocalypse now.

De emotionele slijtage en uitputtingsslag die de hoofdrolspelers leveren, zijn tastbaar. Op technisch vlak hadden we meer verwacht van de beloofde impact van de unieke omgeving en de morele beslissingen waartoe je gedwongen wordt. Wat overblijft, is een oerdegelijke, zij het weinig opmerkelijke shooter, die het vooral moet hebben van zijn sfeer.

gameplay http://www.youtube.com/watch?v=aEGGNZyw7i8

leuk spel :wink:
stenko
Tones wizard
Tones wizard
 
Berichten: 425
Geregistreerd: do jun 19, 2008 16:24

Keer terug naar Gamez

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast