tones.be
0 items € 0 Jouw winkelwagen

Nieuwsberichten

11/04/2014 14:33 Heartbleed bug: Tones.be logins en betalingen zijn veilig!

U heeft misschien gisteren iets in het nieuws gehoord over de 'Heartbleed Bug'. Dit is een beveiligingslek in een 'open source' programma voor de beveiliging van gegevens zoals gebruikersnamen en paswoorden. Wij, Tones.be, gebruiken dit stukje software niet op onze site. Ook voor de betalingen gebruiken we een 3D Secure beveiliging van Ogone, die eveneens dit lek niet heeft. U hoeft uw paswoorden voor alles wat met Tones te maken heeft, NIET te veranderen. Als u nog vragen heeft, kan u mailen naar info@tones.be


01/04/2014 17:24 Zaterdag 05 april = Laptopdag!

image


Zaterdag gaan weer alle laptops en tablets de deur uit aan fantastische prijzen! Tot zaterdag!


headset4free.jpg


Hier al enkele teasers!


gt702pe5.jpg


ge702pe2.jpg


ge602oc.jpg


gt702ocfastdragon.jpg


gt702ocfast.jpg


s5512.jpg


d550.jpg


fastheade.jpg


x550cc.jpg


x551.jpg


f5503.jpg


20/03/2014 01:31 Tones.be introduceert TonesPRO.be

image


TonesPRO.be is in het leven geroepen om een kader te creëren voor onze producten en diensten welke we aanbieden naar individuele zelfstandigen en KMO’s. We hebben een lange traditie in het consumentenkanaal en van daaruit kwam wel eens de vraag of we ook diensten leverden aan bedrijven. Tot voor een jaar of twee was het antwoord daarop vrij kort, met name: ”nee”. We hebben er immers de afgelopen 13 jaar naar gestreefd om de klantenservice, de volgens ons allerbelangrijkste eigenschap van Tones.be, jaar na jaar te verbeteren. Een streefdoel wat makkelijker gezegd dan gedaan is. Er komt van alles bij kijken zoals het selecteren van kwaliteitsvolle merken, het kunnen afdwingen en maken van goede afspraken met toeleveranciers, het sluiten van strategische partnerships en allerbelangrijkst: een jong dynamisch team dat vooruit wil. Vanuit dit perspectief hebben we er altijd een ‘schoenmaker-blijf-bij-je-leest’-attitude op nagehouden. Wat we niet fatsoenlijk kunnen doen, doen we liever niet.


Nu zijn er de afgelopen jaren wat nieuwe trends en technologieën die het ons mogelijk maken in te spelen op de vraag vanuit de bedrijfswereld. Enerzijds hebben we een succesvolle workstation afdeling, anderzijds zijn we fervente fans van alles wat met de ‘New World of Work’ te maken heeft.


De workstation-business is eigenlijk gegroeid vanuit onze ervaring in de consumentenhandel. We maakten immers al jaren game-machines op maat voor klanten. Mede dankzij deze ervaring, maar ook het gebrek aan focus bij de traditionele partijen, hebben zakelijke klanten hun weg naar onze winkel gevonden. We kunnen met enige trots stellen dat de partijen welke ons hun vertrouwen hebben toegezegd, stuk voor stuk autoriteiten in hun vakgebied zijn. Of het nu gaat over machines voor GPU-computing, workstations voor architecten, CAD-tekenaars, keuken- of creative designers, we hebben voor alles een oplossing of zijn bereid om tijd te investeren om samen met u die oplossing te vinden.


De tweede zakelijke service welke we aanbieden heeft alles te maken met de ‘New World of Work’, en concreter, de democratisering van de noodzakelijke tools om dit na te streven. NWOW is een ondertussen algemeen aanvaard concept dat voor het eerst is beschreven in een zogenaamde executive mail van Bill Gates. In het nieuwe werken wil men organisaties aanzetten om te vertrekken van het talent van mensen. Door werkomstandigheden duurzaam en flexibel te organiseren wil men mensen de nodige autonomie geven om open en door samenwerking de doelen van de organisatie te behalen. De oplossing welke we hiervoor inzetten, is er één gebaseerd op de cloud-services van Microsoft, namelijk Office365. Met deze online services kunnen we wij uw werkplekken flexibiliseren, uw data veilig en overal beschikbaar maken en de samenwerking tussen uw werknemers optimaliseren. Kortom, alles wat nodig is om uw KMO klaar te maken voor ‘de nieuwe manier van werken’.


Zo ziet u, meer dan genoeg om het allemaal een eigen plaats te geven op TonesPRO.be. We hopen u in de toekomst nog vaak van dienst te mogen zijn, hetzij als particulier, of als bedrijf!


Emanuel van der Aalst,


COO Tones.be


10/02/2014 14:10 Fast Flits Actie: De winnaar!

Bij deze kennen we de winnaar!


https://www.youtube.com/watch?v=aLfwyl-lMLo 


17/01/2014 15:42 Fantastische Fast Sony aan €649!

image


Koop deze fantastische Fast Edition van de Sony Vaio 1521 en krijg tot einde voorraad een gratis tas en Intel McAfee gratis! Zo doet u €59.98 voordeel dus profiteer snel want OP = OP. Kan u niet langskomen? Geen nood, we sturen ook in 2014 alles gratis op!


31/12/2013 10:30 Fantastisch 2014 gewenst!

Aan iedereen een Fantastisch 2014 gewenst!


28/12/2013 21:55 Zondag: Herentals open, Maandag: Heist open

De laatste paar dagen van het jaar is er altijd op zijn minst één vestiging van Tones open. Morgen kan u in Herentals terecht en overmorgen in Heist op den Berg.


Fijn eindekaar!


25/12/2013 22:34 Zaterdag 28 December = Opslagdag

image


Aanstaande zaterdag zetten we alle interne harde schijven van Western Digital en Intel SSD's in de vitrine. Kom zaterdag langs in de winkel en koop je storage aan zéér scherpe prijzen.


Bovendien geeft Intel één klant die zaterdag een Intel® SSD 530 Series kocht, integraal zijn geld terug! Als je al lang aan het twijfelen was, dan is zaterdag de dag bij uitstek om een SSD te kopen!


19/12/2013 19:41 Gewijzigde openingsuren eindejaar!

Vooreerst alvast prettige feestdagen! Verder gelden de komende feestdagen de volgende regeling:


Op zowel zondag 22 als 29 december, is de winkel in Herentals open van 10-18u.


Dinsdag 24/12 sluiten we om 16u


Woensdag 25/12 zijn we gesloten


Dinsdag 31/12 sluiten we om 16u


Woensdag 01/01 zijn we gelsoten


Donderdag 2/01 houden we onze jaarlijkse stocktelling en dan zijn alle winkels uiteraard ook gesloten. We verwelkomen u weer graag vanaf 3 januari!


17/12/2013 15:59 Zaterdag 21 december = laptopdag!

image


Nog snel een laptop of tablet onder de kerstboom leggen? Nu zaterdag 21 december is het laptopdag bij Tones! Al onze laptops en tablets gaan dan namelijk aan dumpprijzen de deur uit!* Houd zeker onze nieuwsbrief en website de komende dagen in de gaten voor nog meer teasers!  


image


*Enkel geldig ter plaatse in onze winkels te Heist-op-den-Berg, Herentals, Mechelen en Sint-Martens-Latem. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen, geldig zolang de voorraad strekt, reservaties niet mogelijk


13/12/2013 18:35 Tones Herentals open op zondag!

Tijdens december kan u terecht in onze vestiging van Herentals. Hetzij voor een late minute cadeautje of als uw computer er uitgerekend op zondag mee op zou houden! Bovendien krijgt u op zondag de montage van een nieuwe computer twv €70 gratis! Tot Dan!


12/12/2013 23:29 Tones.be forumregistratie weer mogelijk!

image


Nog lang voor Facebook bestond was ons forum een belangrijke ontmoetingsplaats voor klanten en medewerkers. Door spambots was de registratie tijdelijk niet mogelijk maar dat is nu weer aangepast. Je kan terug een account aanmaken, alleen keuren we ze voorlopig even manueel goed. Als de developers de tijd hebben, krijgt het forum de verdiende update en kan de registratie weer normaal verlopen. Heb je dus een vraag of wil je bijvoorbeeld iets tweedehands verkopen of kopen kan u ook terecht op ons forum!


09/12/2013 13:30 MSI Shootout finale in Herentals

image


Maak je klaar voor de finale van de MSi Shootout Tour, deze zaterdag bij Tones Herentals! De hoofdprijs: een MSI GE60 gaming laptop ter waarde van €950! Maar ook de eerstvolgende drie finalisten maken kans op mooie prijzen: een Tones waardebon van €100, een SteelSeries Flux headset en waardebon van €50 euro bij Gamegear.


Markeer dus zeker zaterdag 14 december met rood in je agenda en wie weet ga jij deze zaterdag met een fantastische prijs naar huis! 


02/12/2013 10:13 iPad Air op stock!

image


Ervaar meer voor minder met de nieuwe iPad Air. Bovendien krijgt u 15% korting op de accessoires indien u deze samen met een iPad aankoopt!* Online kan u bij elke iPad de korting verkrijgen via het bundelkortingsysteem. En zoals altijd wordt jou bestelling de volgende werkdag gratis thuis geleverd indien deze voor 17u besteld wordt!Wat overigens ook nog perfect door de schoorsteen past is de Tones cadeaubon, een ideaal alternatief voor de komende winterfeestdagen!


image


22/11/2013 15:45 Samsung SSD's aan knalprijzen!

image


Morgen kan je in de winkel van Heist terecht voor een leuke deal op Samsung SSD's. Er zal een demonstratie worden gegeven van de snelheidswinst die een SSD met zich mee brengt en je kan de SSD's kopen aan onze aankoopprijs. Kan je morgen niet? Geen nood! Volgende week strijkt de promotour neer in de vestiging van Herentals!